Επίθεση στον ΓΓ του ΟΗΕ από απερχόμενο μέλος

Επίθεση στον ΓΓ του ΟΗΕ από απερχόμενο μέλος Facebook Twitter
0

Σκληρή επίθεση εναντίον του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν εξαπέλυσε η απερχόμενη γενική γραμματέας της Υπηρεσίας Εσωτερικής Εποπτείας του οργανισμού Ίνγκα Μπριτ Αχλένιους. Στη τελική αναφορά της, μέρος της οποίας βρέθηκε στα χέρια της Washington Post, η Αχλένιους κατηγορεί τον Μπαν πως παρενέβη  στις προσπάθειές της να πατάξει τη διαφθορά εμποδίζοντάς την να προσλάβει προσωπικό και διενεργώντας δικές του εσωτερικές έρευνες. «Οι πράξεις σας δεν είναι απλώς ελεεινές, αλλά και ιδιαίτερα κατακριτέες. Οι πράξεις σας είναι άνευ προηγουμένου και κατά τη γνώμη μου σας εκθέτουν υπερβολικά», γράφει η ίδια  προσθέτοντας, «Λυπούμαι αλλά η γραμματεία σήμερα είναι σε διαδικασία σήψης». Ο προσωπάρχης του Μπαν, Βιγιάι Ναμπιάρ, από την άλλη δήλωσε στην εφημερίδα με γραπτή του απάντηση ότι «πολλά σχετικά γεγονότα δεν αναφέρθηκαν ή παρουσιάστηκαν στρεβλά» από την Αχλένιους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM