Επίθεση στο Λονδίνο: Στη δημοσιότητα φωτογραφία που δείχνει έναν από τους δράστες

Επίθεση στο Λονδίνο: Στη δημοσιότητα φωτογραφία που δείχνει έναν από τους δράστες Facebook Twitter
0

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει έναν εκ των τριών δραστών του διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άνδρας φαίνεται πεσμένος στο έδαφος, αφότου έχει δεχθεί αστυνομικά πυρά και φαίνεται να έχει πάνω του έναν γιλέκο με μεταλλικά κουτιά.

Όπως δήλωσε νωρίτερα ο Μαρκ Ρόουλι, ανώτερος αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της βρετανικής αστυνομίας, «οι ύποπτοι φορούσαν γιλέκα που έμοιαζαν να περιέχουν εκρηκτικά, αλλά αργότερα αποδείχθηκε πως ήταν ψεύτικα».

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε πως και οι τρεις δράστες της επίθεσης είναι νεκροί από τα πυρά αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ ένα λευκό φορτηγάκι έπεσε με ταχύτητα πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και στη συνέχεια, τρεις άνδρες που βγήκαν από αυτόι άρχισαν να μαχαιρώνουν αδιακρίτως πολίτες στην κοντινή, γνωστή αγορά Μπόροου. Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 48 έχουν τραυματιστεί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Πάνω από 200 οι νεκροί στις συγκρούσεις Δρούζων – Βεδουίνων

Διεθνή / Συρία: Πάνω από 200 οι νεκροί στις συγκρούσεις Δρούζων – Βεδουίνων

Πρόκειται για 92 Δρούζους, ανάμεσά τους 21 πολίτες που εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από δυνάμεις των υπουργείων Άμυνας και Εσωτερικών, 93 μέλη δυνάμεων προσκείμενων στην κυβέρνηση και 18 Βεδουίνους
LIFO NEWSROOM
Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM