Επιμένει ο Τραμπ: Ο Μπάιντεν ντοπάρεται, από ό,τι ακούω, για τις ομιλίες του

Επιμένει ο Τραμπ: Ο Μπάιντεν ντοπάρεται, από ό,τι ακούω, για τις ομιλίες του Facebook Twitter
ΕPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ για μία ακόμη φορά ισχυρίστηκε- χωρίς να δώσει αποδείξεις- ότι ο Τζο Μπάιντεν ντοπάρεται για να βελτιώσει την απόδοσή του στις ομιλίες του.

Σε συνέντευξη στο Fox News- που θα μεταδοθεί το Σάββατο- ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ξανά ότι πιθανόν ο αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές να έχει φαρμακευτική βοήθεια για τις ομιλίες του. Ανέφερε ακόμη ότι πληροφορείται ότι ο Μπάιντεν μπορεί να χρησιμοποίησε ουσίες για να βελτιώσει την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Πιθανόν εμπλέκονται ουσίες. Αυτό ακούω», είπε ο Τραμπ. «Πιθανότατα είναι ουσίες», συμπλήρωσε, σημειώνοντας ουσιαστικά ότι δεν μπορεί να εξηγήσει πως αλλιώς μπορεί να υπήρξε η αλλαγή του Μπάιντεν από το «να είναι τόσο κακός, χωρίς να μπορεί να βγάλει μια πρόταση».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο ο Ντόναλντ Τραμπ. Στα τέλη Αυγούστου είχε ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ ουσιών τόσο ο ίδιος όσο και ο Τζο Μπάιντεν πριν από το πρώτο τους debate. Το ίδιο είχε ζητήσει και το 2016, όταν και τότε άφηνε να εννοηθεί ότι η αντίπαλός του σε εκείνες τις προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον, έκανε χρήση ουσιών.

«Δεν ξέρω πώς μπορεί να ήταν τόσο ανίκανος στα debate και μετά ξαφνικά να είναι ΟΚ ενάντια στον Μπέρνι (Σάντερς). «Δεν ήταν ο Ουίστον Τσόρτσιλ, αλλά ένας βαρετός, κανονικός ομιλητής. Θα ζητήσουμε τεστ ουσιών», δήλωσε τον Αύγουστο στη Washington Examiner ο Τραμπ, αναφερόμενος στον Μπάιντεν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM