Εντυπωσιακό θέαμα: Κεραυνοί στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης

Νέα Υόρκη: Εντυπωσιακά πλάνα κεραυνών στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Εντυπωσιακά πλάνα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από κεραυνούς στο κτίριο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα κεραυνοί καταγράφηκαν χθες το βράδυ στο κτίριο του Παγκόσμιο Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη.

Η Daily Wire σημειώνει ότι λόγω του ύψους του πύργου, υπάρχει πάντα μεγάλη πιθανότητα να χτυπηθεί από κεραυνό, αλλά κατασκευάστηκε με το πιο προηγμένο σύστημα προστασίας που διασφαλίζει την ασφάλεια όχι μόνο του κτιρίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το δομικό στοιχείο εμποδίζει το ηλεκτρικό ρεύμα. Τα χτυπήματα από κεραυνούς στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου δεν είναι πάντως σπάνιο φαινόμενο. Σύμφωνα με τον Accuweather, κατά την περίοδο 2015-2020, αυτό το κτίριο χτυπήθηκε 189 φορές. Αυτό το καθιστά το δεύτερο περισσότερο χτυπημένο από κεραυνούς κτίριο στις ΗΠΑ μετά τον Πύργο Willis του Σικάγο, ο οποίος χτυπήθηκε 250 φορές από κεραυνό την ίδια περίοδο.

Στο μεταξύ στις Ηνωμένες Πολιτείες, 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω ισχυρών καταιγίδων που σάρωσε τις ανατολικές ακτές της χώρας. Οι κρατικές αρχές έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις και τις ζημιές, σύμφωνα με το Reuters. 

Άνθρωποι πέθαναν στις πολιτείες Αρκάνσας, Ιλινόις, Ιντιάνα, Τενεσί, Αλαμπάμα και Μισισιπή. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην κομητεία Κρόφορντ, ενώ ένα τέταρτο άτομο έχασε τη ζωή του μετά από κατάρρευση στέγης στο θέατρο Απόλλο στο Belvidere, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης του Ιλινόις. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM