Ένας μοναδικός τυχερός λαχνός κέρδισε 730 εκατ. δολάρια στο Powerball

Ένας μοναδικός τυχερός λαχνός κέρδισε 730 εκατ. δολάρια στο Powerball Facebook Twitter
EPA/JOHN G. MABANGLO
0

Τον νέο πολυεκατομμυριούχο αναζητούν σήμερα οι Αμερικανοί, καθώς η χθεσινοβραδινή κλήρωση του Powerball προσέφερε 730 εκατ. δολάρια.

«Ένας μοναδικός λαχνός που πουλήθηκε στο Μέριλαντ ταίριαξε και τους έξι αριθμούς στην κλήρωση της Τετάρτης, κερδίζοντας το τέταρτο μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία του Powerball», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 40, 53, 60, 68, 69 και Powerball (τζόκερ) το 22.

«Ο τυχερός κάτοχος του λαχνού θα έχει την επιλογή ανάμεσα στο ποσό των 731.1 εκατ. δολαρίων, μοιρασμένα σε 30 διαδοχικές πληρωμές τα επόμενα 29 χρόνια ή το συνολικό ποσό των 546.8 εκατ. δολαρίων. Και οι δυο επιλογές είναι προ φόρου», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. 

Αυτή είναι μόλις η τέταρτη φορά που το τζακ ποτ ξεπέρασε το ποσό των 700 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Powerball. 

Στο Mega Millions, μια αμερικανική λοταρία που παίζεται σε 44 Πολιτείες, δεν βρέθηκε τυχερός λαχνός στην κλήρωση της Τρίτης, κάτι που σημαίνει πως στην επόμενη κλήρωση της Παρασκευής κάποιος μπορεί να κερδίσει το συνολικό πλέον ποσό 970 εκατ. δολαρίων. 

Για την ιστορία, το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ το Mega Millions - 1,537 δισεκ. δολάρια - είχε κατοχυρωθεί σε έναν μόνο τυχερό λαχνό στη Νότια Καρολίνα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ