Εν αναμονή ενός διαλόγου μεταξύ Δημοκρατικών και «Πέντε Αστέρων» στην Ιταλία

Εν αναμονή ενός διαλόγου μεταξύ Δημοκρατικών και «Πέντε Αστέρων» στην Ιταλία Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής Ρομπέρτο Φίκο επέστρεψε σήμερα το απόγευμα την διερευνητική του εντολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα.

«Ο διάλογος ανάμεσα στο Δημοκρατικό Κόμμα και στα Πέντε Αστέρια ξεκίνησε. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ένας διάλογος στο εσωτερικό των δυο πολιτικών δυνάμεων, αν αναμονή της εθνικής διεύθυνσης του Δημοκρατικού Κόμματος, την ερχόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Φίκο.

«Θεωρώ ότι είναι λογικό, υπεύθυνο και σημαντικό να μείνουμε στα προγράμματα και στα κύρια θέματα που απασχολούν την χώρα. Η διερευνητική εντολή που μου ανέθεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε και είχε θετικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Ιταλός πρόεδρος της βουλής.

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να διαπιστωθεί αν ο διάλογος αυτός ανάμεσα στην κεντροαριστερά και στα Πέντε Αστέρια θα ξεκινήσει, όντως, με ουσιαστικό τρόπο, και αν θα μπορέσει να οδηγήσει σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κόσμος καταρρέει»- Σχεδόν 60 εκατ. άνθρωποι εκτοπίστηκαν το 2021 λόγω συγκρούσεων και φυσικών καταστροφών

Διεθνή / «Ο κόσμος καταρρέει»- Σχεδόν 60 εκατ. άνθρωποι εκτοπίστηκαν το 2021 λόγω συγκρούσεων και φυσικών καταστροφών

Το Κέντρο Παρακολούθησης Εσωτερικών Εκτοπίσεων (IDMC) και το Νορβηγικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (NRC) επιμένουν ότι ο κόσμος χρειάζεται μία «τιτάνια αλλαγή»
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ