Ελβετία: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Ελβετία: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Facebook Twitter
1

Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε την Τετάρτη έξω από τα κεντρικά γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Γενεύη.


Το όνομα και η καταγωγή του άνδρα αυτού παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους. Η ίδια σημείωσε ότι ο άνδρας εξακολουθεί να ζει.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Γενεύης δήλωσε σε τοπικό ΜΜΕ ότι ο άνδρας «είναι Σύριος Κούρδος, γεννημένος το 1988 και κάτοικος Γερμανίας». 

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν γρήγορα επί τόπου και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του. Ο άνδρας στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την πλατεία Place des Nations, μπροστά από την έδρα του ΟΗΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης, το οποίο ειδικεύεται στη θεραπεία εγκαυμάτων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters / swissinfo

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γενεύης ΔΕΝ ειδικεύεται στην αντιμετώπιση εγκαυματιών. Η εξειδικευμένη μονάδα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης που βρίσκεται περίπου πενήντα χιλιόμετρα μακρυά. Προφανώς, ο εγκαυματίας θα μεταφερθεί στα επείγοντα στη Γενεύη για να σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια θα φύγει για Λωζάνη.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ