Εκλογές στην Τουρκία: Απαγορεύονται τα SMS υπέρ του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Εκλογές στην Τουρκία: Απαγορεύονται τα SMS του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Την απαγόρευση στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να προωθούν προεκλογικά SMS του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ενόψει των εκλογών στην Τουρκία, ανακοίνωσε το εποπτικό όργανο για τα ψηφιακά μέσα στην Τουρκία.

Οι πάροχοι μάλιστα απειλούνται με πρόστιμο σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν και επιτρέπουν την αποστολή μηνυμάτων υπέρ του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μετέδωσε το αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό δίκτυο Halk TV. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει στόχο να παρατείνει την κυριαρχία του για μια τρίτη δεκαετία στις τουρκικές εκλογές της Κυριακής, καθώς τα προγνωστικά είναι υπέρ του στον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας, αφού τερμάτισε στον πρώτο γύρο μπροστά από τον αντίπαλό του, τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Επίθεση Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: Είσαι ψεύτης και συκοφάντης

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης και υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, εξαπέλυσε επίθεση μέσω twitter στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Είπες ότι υπάρχουν κασέτες από τη συνάντησή μου με τους τρομοκράτες στην Καντίλ. Ερντογάν, τι είδους μουσουλμάνος είσαι! Εάν έχεις μια πραγματική κασέτα μιας τέτοιας συνάντησης, η οποία δεν είναι κατασκευασμένη ή προϊόν μοντάζ, δημοσιοποίησε τη.

»Αλλά δεν μπορείς. Είσαι μεγάλος ψεύτης, ένας συκοφάντης. Οι συκοφαντίες και τα ψέματά σου δεν σταματούν. Φτάνει πια».

Με πληροφορίες από AFP, ΕΡΤ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Διεθνή / Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο του προέδρου, ωστόσο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του κατά την οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι «θα του άρεσε να είναι εκείνος ο επόμενος πάπας»
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM