Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μίσιγκαν - Μαχαιρώθηκε αστυνομικός (upd)

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μίσιγκαν - Μαχαιρώθηκε αστυνομικός (upd) Facebook Twitter
0

Σε συναγερμό τέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι αρχές του αεροδρομίου Μπίσοπ στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ μετά τον τραυματισμό με μαχαίρι αστυνομικού από άντρα.

Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε, με αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν πως είδαν έναν αστυνομικό να είναι πεσμένος στο έδαφος και να έχει τραυματιστεί στο λαιμό.

Οι αρχές του αεροδρομίου δεν έχουν δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

Σε μια σύντομη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook επισημαίνεται ότι όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) ερευνά το περιστατικό ως πιθανή τρομοκρατική ενέργεια, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ σήμερα.

Οι τοπικές αρχές ταυτοποίησαν το θύμα της επίθεσης: πρόκειται για τον Τζεφ Νέβιλ, έναν υπαστυνόμο που είχε πάρει σύνταξη αλλά εργαζόταν στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Τζένισι, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS επικαλούμενο την αστυνομία της πολιτείας του Μίσιγκαν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / «Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Ως «αποτρόπαια αντισημιτικά συνθήματα που στόχευαν τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF)» το καταδίκασε η διοργάνωση - Παρεμβάσεις από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το BBC
LIFO NEWSROOM