«Έκανα μπάνιο 37 φορές το 2022 και δεν μυρίζω άσχημα»: Πρώην σταρ του Only Fans δίχασε με την αποκάλυψή της

Η Aella, μία πρώην σταρ του OnlyFans Facebook Twitter
0

Η Aella, πρώην σταρ του OnlyFans, δήλωσε στο Twitter ότι έκανε 37 φορές ντους ολόκληρο το 2022, διχάζοντας τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Η 27χρονη δημοσίευσε μια λίστα στο κοινωνικό δίκτυο αποκαλύπτοντας πόσες φορές έκανε ορισμένα πράγματα μέσα στον χρόνο που πέρασε. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε, αυτό που σχολιάστηκε από τους ακολούθους της είναι η αποκάλυψη για το ντους.

Απαντώντας σε έναν χρήστη που αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της, η Aella σημείωσε ότι προσπαθεί «να μην διαταράσσει πολύ το φυσικό μικροβίωμα του δέρματός μου». Η 27χρονη ισχυρίζεται ότι δεν «μυρίζει άσχημα» λόγω της ισορροπίας του «μικροβιώματος».

Σε αναρτήσεις στο Twitter, έγραψε: «Αν οποιοδήποτε άτομο που λούζεται καθημερινά, το σταματήσει, τα μαλλιά του θα είναι φρικτά και λιπαρά. Αλλά αν είστε επίμονοι και προσεκτικοί, το σώμα σας προσαρμόζεται».

Μεταξύ άλλων μοιράστηκε την προσωπική της ρουτίνα, γράφοντας: «Προσέχω να μη χρησιμοποιώ σαπούνι στις μασχάλες μου, γιατί αυτό φαίνεται να αυξάνει τη μυρωδιά- συνήθως τρίβω δυνατά με ένα βρεγμένο πανί και μετά βάζω αποσμητικό, και αυτό λειτουργεί τέλεια. Χρησιμοποιώ επίσης μπιντέ και πλένω συχνά τα γεννητικά μου όργανα».

Οι χρήστες του Twitter διχάστηκαν από τα όσα έγραψε η Aella, με ορισμένους να την υποστηρίζουν, ενώ άλλοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους.

«Το νευρικό μας σύστημα έχει εξελιχθεί ώστε να γίνεται προοδευτικά λιγότερο ευαίσθητο σε ένα ερέθισμα, όσο περισσότερο διαρκεί. Μυρίζεις, κορίτσι μου. Απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τον εαυτό σου», σχολίασε ένας. 

Ένας άλλος συμφώνησε με την Aella σημειώνοντας: «Ούτε εγώ κάνω συχνά ντους και συμφωνώ. Επιπλέον, από τότε που άρχισα να λούζω τα μαλλιά μου σπάνια, η υφή και ο όγκος έχουν βελτιωθεί σημαντικά».

Ένας άλλος ανέφερε: «Έκανα ντους ίσως δέκα φορές το 2022 και δεν βρωμάω. Προφανώς αλλάζω καθαρά ρούχα και πλένω τα χέρια/το πρόσωπό μου πιο συχνά, αλλά το καθημερινό ντους είναι εντελώς περιττό και σε κάνει να μυρίζεις χειρότερα».

Με πληροφορίες DailyMail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM
Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Διεθνή / Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Πάσχει από πνευμονική ίνωση από το 2018, μια εκφυλιστική νόσο που προκαλεί ουλές στους πνεύμονες, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολη την αναπνοή και τη σωστή οξυγόνωση του οργανισμού.
THE LIFO TEAM