Είπε ότι πάει στη Disney World αλλά ο σκοπός ήταν άλλος: Βρετανίδα παντρεύτηκε Αμερικανό θανατοποινίτη

Είπε ότι πάει στην Disney World αλλά ο σκοπός ήταν άλλος: Βρετανίδα παντρεύτηκε Αμερικανό θανατοποινίτη Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

H Rebecca Short ταξίδεψε από το Οξφορντσάιρ της Αγγλίας στην Αριζόνα των ΗΠΑ λέγοντας τους γονείς της ότι θα πάει στη Disney World. Στην πραγματικότητα, όμως, έκανε αυτή τη μακρά διαδρομή για να παντρευτεί έναν θανατοποινίτη, ο οποίος έχει καταδικαστεί για δύο δολοφονίες. 

Η 26χρονη Short και ο 35χρονος Manuel Ovante Jr ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε πολιτειακή φυλακή της Αριζόνα μετά τη γνωριμία του μέσω αλληλογραφίας. 

Στα γράμματα ο Ovante δήλωνε «πολύ πιστός στους φίλους του» αλλά και «πλακατζής» που ψάχνει «κάποια με χιούμορ» η οποία να «χαίρεται τη ζωή». 

Αναφερόταν, επίσης, στην αγάπη του για τη μουσική αλλά και την κόρη του, τη Bonnie.

Ο Ovante καταδικάστηκε το 2010 για τις δολοφονίες ενός άνδρα και μίας γυναίκας κατά τη διάρκεια ληστείας. Ο ίδιος είχε δηλώσει ένοχος και καταδικαστεί σε θάνατο. 

Όταν έφτασε στις ΗΠΑ, η 26χρονη φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες απ' όλα τα αξιοθέατα αλλά και από την ημέρα του γάμου της, κάτι που σόκαρε τους συγγενείς της. 

Στις 14 Απριλίου ανήρτησε μία φωτογραφία της, με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ο οποίος φορούσε την πορτοκαλί φόρμα της φυλακής. 

Στην τούρτα τους αναγραφόταν μία ευχή. Συνήθης για άλλους γάμους, αλλά με ιδιαίτερο νόημα για την περίπτωσή τους. «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Διεθνή / Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ σχολίασε ότι ο Φάρατζ είναι «απολύτως λάθος» και εκτίμησε ότι με αυτό τον τρόπο εκθέτει την ασφάλεια της Βρετανίας και των συμμάχων της σε κίνδυνο
NEWSROOM