«Eίναι ακόμα ζεστά, τα στέλνω με κούριερ» -Ρώσοι βάζουν αγγελίες και πωλούν cheeseburger και nuggets McDonald’s

«Eίναι ακόμα ζεστά, τα στέλνω με κούριερ» -Ρώσοι βάζουν αγγελίες και πωλούν cheeseburger και nuggets McDonald’s Facebook Twitter
Φωτ: Visual Karsa on Unsplash
0

Τα McDonald’s αποφάσισαν να αναστείλουν τις δραστηριότητες τους στην Ρωσία εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η ανακοίνωση της αλυσίδας φαστ φουντ προκάλεσε φρενίτιδα και κάτοικοι της Μόσχας έσπευσαν, χθες, το βράδυ να φάνε ένα τελευταίο cheese ή ένα Big Mac, πριν ο αμερικανικός κολοσσός κλείσει τα εστιατόριά του. Δεκάδες αυτοκίνητα, όπως αναφέρει η Daily Mail, σχημάτισαν ουρές έξω από το φαστ φουντ της Μόσχας προκειμένου να προλάβουν ένα τελευταίο γεύμα.

Μάλιστα, κάποιοι πήγαν ένα επίπεδο παραπάνω και βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν μερικά χρήματα, καθώς αποφάσισαν να μεταπουλήσουν προϊόντα των McDonald's. Σύμφωνα με ανάρτηση του ρωσικού BBC στο Telegram, τον ρωσικό ιστότοπο αγγελιών Avito άρχισαν να κατακλύζουν αναρτήσεις για πώληση προϊόντων από τα McDonald's. 

Μια ματιά στην αναζήτηση McDonald’s στην ιστοσελίδα Avito αποκαλύπτει ότι χρήστες πωλούν από cheeseburger και mcnuggets μέχρι παιχνίδια και συλλεκτικά νομίσματα της αλυσίδας από την 30η επέτειο παρουσία της στην Ρωσία.

«Nuggets και πίτες που αγοράστηκαν πριν το κλείσιμο της αλυσίδας. Η τελευταία ευκαιρία να γευτείς ξένα καλούδια», γράφει μια αγγελία.

«Οι γαρίδες αγοράστηκαν στην Maka στις 23:30. Είναι ακόμα ζεστές, τις στέλνω με κούριερ», σημείωνε μία άλλη.

Σύμφωνα με το ρωσικό BBC, σήμερα το πρωί, υπήρχαν πάνω από 3.000 παρόμοιες προσφορές μόνο στη Μόσχα. Τα προϊόντα μεταπωλούνται σε τιμή 3-10 φορές υψηλότερη από την αρχική.

«Eίναι ακόμα ζεστά, τα στέλνω με κούριερ» -Ρώσοι βάζουν αγγελίες και πωλούν cheeseburger και nuggets McDonald’s Facebook Twitter
«Eίναι ακόμα ζεστά, τα στέλνω με κούριερ» -Ρώσοι βάζουν αγγελίες και πωλούν cheeseburger και nuggets McDonald’s Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM