«Είναι αβάσταχτο»- Η συγκινητική ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τον θάνατο του φίλου της Γουίλι Γκάρσον

«Είναι αβάσταχτο»- Η συγκινητική ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τον φίλο της Γουίλι Γκάρσον Facebook Twitter
0

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προσπάθησε να αποχαιρετίσει τον φίλο και συνάδελφό της Γουίλι Γκάρσον

Ο Γκάρσον άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Σεπτεμβρίου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από ρόλο του στο «Sex and the City», σειρά στην οποία υποδύονταν τον Στάνφορντ Μπλατς, πιστό φίλο της Κάρι Μπράντσο. 

«Είναι αβάσταχτο. Μερικές φορές η σιωπή είναι μια δήλωση. Της βαρύτητας. Της οδύνης. Της σπουδαιότητας της απώλειας μίας φιλίας πάνω από 30 ετών», έγραψε στην ανάρτησή της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τον Γουίλι Γκάρσον. 

«Είναι αβάσταχτο»- Η συγκινητική ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τον φίλο της Γουίλι Γκάρσον Facebook Twitter
«Είναι αβάσταχτο»- Η συγκινητική ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τον φίλο της Γουίλι Γκάρσον Facebook Twitter


«Μια πραγματική φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτεια, μία κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, ταξίδια, γεύματα, τηλεφωνήματα αργά τη νύχτα, αμοιβαία αφοσίωση στον ρόλο του γονιού και όλη τη θλίψη και τη χαρά που συνοδεύουν θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβο, οργή και χρόνια στα πλατό (ιδιαίτερα στο διαμέρισμα της Κάρι) και τα γέλια αργά τη νύχτα, τόσο ως Στάνφορντ και Κάρι όσο και ως Γουίλι και SJ», έγραψε ακόμη. 

«Γουίλι, θα μου λείψουν τα πάντα για σένα. Ξαναπαίζω τις τελευταίες στιγμές μαζί μας. Θα διαβάσω κάθε μήνυμα από τις τελευταίες ημέρες σου και θα γράψω τα τελευταία τηλεφωνήματά μας. Η απουσία σου είναι ένα κενό που θα γεμίσει με όλες αυτές τις αναμνήσεις και όλες εκείνες που δεν έχουν έρθει ακόμη στην επιφάνεια», ανέφερε ακόμη στην ανάρτηση στην οποία καταλήγει: «Ο Θεός μαζί σου Γουίλι Γκάρσον». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM
Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Διεθνή / Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Δύο μήνες μετά την επιβολή εκεχειρίας από τις ΗΠΑ, η Γάζα είναι καθηλωμένη στην πρώτη φάση του ειρηνευτικού σχεδίου του Ντόναλντ Τραμπ ενώ ο χειμώνας πλησιάζει στον πολύπαθο παλαιστινιακό θύλακα
THE LIFO TEAM