Έγλειψε παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ψυγείο - Στη φυλακή 24χρονος στις ΗΠΑ

Έγλειψε παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ψυγείο - Στη φυλακή 24χρονος στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Ένας άντρας στο Τέξας που τράβηξε βίντεο τον εαυτό του να γλείφει παγωτό και να το βάζει πίσω στην κατάψυξη ενός σούπερ μάρκετ Walmart, έχει φυλακιστεί για 30 ημέρες.

Το βίντεο του D'Adrien Anderson, 24 ετών, μοιράστηκε στα social media τον περασμένο Αύγουστο. Οι κάμερες παρακολούθησης στο κατάστημα έδειξαν ότι αργότερα πήρε το παγωτό πίσω από την καταψύκτη και τελικά το αγόρασε. Στον νεαρό άνδρα επιβλήθηκε επίσης ποινή αναστολής διάρκειας έξι μηνών, 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων και επιπλέον καλείται να πληρώσει 1.565 δολάρια στην εταιρεία παγωτού.

Ο Anderson και ο πατέρας του επέστρεψαν αργότερα στο κατάστημα για να δώσουν στους αξιωματικούς μια απόδειξη από το ταμείο και να δείξουν ότι είχε αγοράσει το παγωτό, ανέφερε ο αμερικανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ABC. Παρ' όλα αυτά, ο κατασκευαστής παγωτών Blue Bell Creameries αντικατέστησε όλα τα παγωτά στην κατάψυξη ως προφύλαξη, κάτι το οποίο κόστισε 1.565 δολάρια.

 

Έγλειψε παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ψυγείο - Στη φυλακή 24χρονος στις ΗΠΑ Facebook Twitter

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε τη στιγμή της σύλληψής του Anderson, η Walmart δήλωσε: «Εάν αλλοιωθεί το φαγητό ή ο πελάτης θέλει να αφήσει την εντύπωση ότι άφησε πίσω του νοθευμένο προϊόν, θα κάνουμε γρήγορα όσα λέει ο νόμος για τον εντοπισμό, τη σύλληψη και τη δίωξη αυτών που πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα αστείο - δεν είναι».

Η πράξη του Anderson ήρθε ένα μήνα μετά από ένα παρόμοιο βίντεο, στο οποίο μια έφηβη κοπέλα έγλειψε ένα μπολ παγωτού και το έβαλε πίσω στην κατάψυξη σε ένα Walmart στο Lufkin του Τέξας. Στην περίπτωση αυτή, το κορίτσι, το οποίο ήταν ηλικίας κάτω των 18 ετών, δεν αγόρασε το παγωτό μετά. Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 13 εκατομμύρια views.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Διεθνή / Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Η ακρόαση σημαδεύτηκε από έντονες επικρίσεις για τον χειρισμό της έρευνας για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ όσο και στην απόφαση να μη δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τον φάκελο του Τζέφρι Επσταϊν
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Ο CEO της Tesla δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, η επιτυχία της οποίας θα μπορούσε να τον μετατρέψει στον πρώτο τρισεκατομμυριούχο στην ιστορία, υπό προϋποθέσεις
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Καρόλου - Τραμπ: Ο βασιλιάς θα ψάξει ευήκοα ώτα σε έναν «αντι-περιβαλλοντιστή» πρόεδρο

Διεθνή / Η δεύτερη απόπειρα του βασιλιά Καρόλου να πείσει τον Τραμπ για την κλιματική κρίση

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιχειρεί ξανά να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανάγκη δράσης απέναντι στην κλιματική αλλαγή, σε μια κρίσιμη συνάντηση στο Ουίνδσορ - Τι ειπώθηκε, πώς αντέδρασε ο Τραμπ και γιατί αυτή η συνομιλία μπορεί να καθορίσει το μέλλον του πλανήτη
LIFO NEWSROOM