Έγκλημα στην Πάφο: Μητέρα μαχαιρώθηκε μπροστά στα παιδιά της - Καταζητείται ο πρώην σύζυγός της

Έγκλημα στην Πάφο: Μητέρα μαχαιρώθηκε μπροστά στα παιδιά της - Καταζητείται ο πρώην σύζυγός της Facebook Twitter
0

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας μιας 31χρονης μητέρας στην Πάφο, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ενώ τρία από τα παιδιά της βρίσκονταν στο σπίτι.

Η 31χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Συρία, που είναι μητέρα επτά παιδιών εντοπίστηκε στο κρεββάτι της, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, η οποία είχε μεταβεί εκεί στο πλαίσιο του καθήκοντος της για εξέταση των συνθηκών διαβίωσης της οικογένειας.

Η λειτουργός κάλεσε την Αστυνομία και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρή. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, το θανάσιμο τραύμα της 31χρονης φαίνεται να προήλθε από χτύπημα με αιχμηρό όργανο στο στήθος.

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών, τα δύο μεγαλύτερα των οποίων είχαν μείνει στην πατρίδα τους με συγγενικά πρόσωπα, ενώ τα πέντε ανήλικα, ηλικίας από 3 μέχρι 11 ετών, βρίσκονταν στην Κύπρο με τη μητέρα τους. Την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν στο σπίτι τα τρία μικρότερα, ενώ τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια τους ήταν την ώρα εκείνη στο σπίτι συγγενικού προσώπου. Και τα πέντε παιδιά έχουν στο μεταξύ τεθεί υπό την μέριμνα του Γραφείου Ευημερίας.

Ένταλμα σύλληψης για τον πρώην σύζυγό της

 

Για την δολοφονία της 31χρονης η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης του 40χρονου εν διαστάσει συζύγου της, επίσης αραβικής καταγωγής, ο οποίος και καταζητείται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σύζυγος της γυναίκας είχε καταγγελθεί κατ' επανάληψη στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ είχε εκδοθεί και δικαστικό διάταγμα για μη προσέγγιση του στον χώρο διαμονής της συζύγου. 

Να σημειωθεί πως αργά το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε στον κάλαθο απορριμάτων της κουζίνας το μαχαίρι, το οποίο φέρεται να είναι το όργανο του εγκλήματος και αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την διερεύνηση/εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στο σημείο κλήθηκε επίσης και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα η οποία διενήργησε αυτοψία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα ευρήματα στη σκηνή προκύπτει ότι η τραγική 31χρονη επιχείρησε με τη χρήση ρούχων να σταματήσει την αιμορραγία αμέσως μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε με το μαχαίρι. Σύμφωνα με την αυτοψία, το στυγερό έγκλημα διενεργήθηκε μεταξύ 7.00 και 8.00 το πρωί.

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ