Έβαλαν τις φωνές σε αρκούδα για να τη διώξουν- Έσπασε το παράθυρο, μπήκε στο σπίτι και τους τραυμάτισε

Έβαλαν τις φωνές σε αρκούδα για να τη διώξουν- Έσπασε το παράθυρο, μπήκε στο σπίτι και τους τραυμάτισε Facebook Twitter
0

Όταν έβαλαν τις φωνές σε μια αρκούδα που ήταν έξω από το σπίτι τους, δεν μπορούσαν να φανταστούν τη συνέχεια. Το ζώο όρμησε στο σπίτι και τους τραυμάτισε. 

Το περιστατικό έγινε στο βόρειο Ουισκόνσιν, την περασμένη Παρασκευή. Ένα ζευγάρι είδε αρχικά την αρκούδα έξω από το σπίτι τους, να τρώει από μια ταΐστρα για πουλιά. Άνοιξαν το παράθυρο και έβαλαν τις φωνές, για να κάνουν το ζώο να φύγει. 

Η εξέλιξη ήταν απρόσμενη. «Η αρκούδα αμέσως γύρισε, όρμησε προς το σπίτι, έσπασε το παράθυρο, μπήκε στο σπίτι και αμέσως επιτέθηκε», ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη. 

Το ζώο κατάφερε αρκετές δαγκωματιές και άλλα τραύματα στο ζευγάρι, που προσπαθούσε να αποκρούσει την επίθεση. Κάποια στιγμή μαχαίρωσαν το ζώο με ένα κουζινομάχαιρο. Τελικά, ο άνδρας κατάφερε να πάρει το όπλο του, να πυροβολήσει και να σκοτώσει την αρκούδα. 

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά πήρε εξιτήριο, ενώ τα παιδιά τους- που κοιμούνταν στα δωμάτιά τους την ώρα της επίθεσης- δεν τραυματίστηκαν. 

«Δράστης» της επίθεσης ήταν μια θηλυκή αρκούδα που κατά τα φαινόμενα έχει ένα μικρό, το οποίο εθεάθη να απομακρύνεται τρέχοντας όταν το ζώο όρμησε στο σπίτι. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι αρκούδες συνήθως φοβούνται τους ανθρώπους και σπάνια είναι επιθετικές. Όμως, μπορεί να γίνουν αμυντικές όταν προστατεύουν τα μικρά τους ή πηγές τροφής και θα μπορούσαν να ταραχθούν όταν τις ξαφνιάσουν. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ