Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία της δημοσιογράφου στην Ιρλανδία

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία της δημοσιογράφου στην Ιρλανδία Facebook Twitter
Brendan Gallagher
0

Δύο άνδρες συνελήφθησαν για την δολοφονική επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου Λύρα ΜακΚι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Λόντοντερι. 

«Η ομάδα του εγκληματολογικού της αστυνομίας συνέλαβε δύο άνδρες, ηλικίας 18 και 19 ετών, με την κατηγορία του νόμου περί τρομοκρατίας και της ανθρωποκτονίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Βορείου Ιρλανδίας.

Για τον θάνατο της 29χρονης Λύρα ΜακΚί κατηγορούνται οργανώσεις αντιφρονούντων δημοκρατικών που υποκίνησαν ταραχές έπειτα από έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή Κρέγκαν του την νύχτα της Πέμπτης.

Η Λιόνα Ο΄Νιλ έγραψε στο Twitter ότι η 29χρονη χτυπήθηκε και έπεσε πίσω από ένα Land Rover της αστυνομίας και ότι οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rob και Michele Reiner: Ποιος είναι ο γιος τους Nick, που συνελήφθη για τη δολοφονία τους

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ποιος είναι ο γιος τους Nick, που συνελήφθη για τη δολοφονία τους

Η οικογένεια Reiner είχε μιλήσει ανοιχτά για τους μακροχρόνιους αγώνες του Nick με την κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό σε σκληρά ναρκωτικά -  μπαινόβγαινε σε κέντρα αποκατάστασης επί χρόνια
THE LIFO TEAM