Δραματική επανένωση παιδιών με γονείς στην Οκλαχόμα

Δραματική επανένωση παιδιών με γονείς στην Οκλαχόμα Facebook Twitter
0

Λίγες στιγμές μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από το σχολείο τους και τα παιδιά που επέζησαν ουρλιάζουν και τρέχοντας πέφτουν στην αγκαλιά των γονιών τους.

7 συμμαθητές τους έπεσαν θύματα της θεομηνίας στην Οκλαχόμα, που ισοπέδωσε μεταξύ άλλων και το δημοτικό σχολείο στο Plaza Towers.

Κάποιοι γονείς φοβήθηκαν να αφήσουν τα παιδιά τους στο σχολείο κι αυτό το ενστικτώδες συναίσθημα τους βγήκε σε καλό.

«Κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι τα παιδιά μου θα ήταν ασφαλέστερα μαζί μου παρά στο σχολείο. Προφανώς κι έτσι συνέβη ακριβώς. Διότι τα παιδιά μου θα βρίσκονταν στο δημοτικό Plaza Towers, το οποίο τώρα δεν υπάρχει. Μου έρχεται να κλάψω, σας ζητώ συγγνώμη» λέει η Έιμι Σαρπ, μητέρα της Τζένα, που δεν την άφησε να πάει στο σχολείο της.

«Η μισή οροφή είχε πέσει στο έδαφος. Καλώδια κρέμονταν από τους τοίχους και παντού γυαλιά σπασμένα. Αν κοίταζες απ' έξω το κτίριο έμοιαζε μόλις να έχει καταρρεύσει» λέει η η μικρή Τζένα Ντουν, μαθήτρια στο δημοτικό Plaza Towers.

Τα μέλη των σωστικών συνεργείων ανέσυραν ζωντανούς περισσότερους από 100 παγιδευμένους από τα ερείπια δύο σχολείων, ενός νοσοκομείου κι εκατοντάδων σπιτιών, που παραδόθηκαν στο μένος της φύσης.

Πηγή: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Θα πάρουμε τον έλεγχο όλης της Γάζας - Θα εμποδίσουμε τον λιμό "για διπλωματικούς λόγους"

Διεθνή / Νετανιάχου: Θα πάρουμε τον έλεγχο όλης της Γάζας - Θα εμποδίσουμε τον λιμό "για διπλωματικούς λόγους"

«Προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη νίκη μας, να νικήσουμε τη Χαμάς και να απελευθερώσουμε τους ομήρους, δεν μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο του λιμού» δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM
Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Διεθνή / Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Δημοσιογράφος περιοδικών που λάμβανε πρόσκληση περιγράφει τι συνέβαινε στα διάσημα πάρτι με τους βιασμούς και τα ναρκωτικά τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000
LIFO NEWSROOM
Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Διεθνή / Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Το κόμμα Chega κατέγραψε ρεκόρ 22% στις εκλογές στην Πορτογαλία, ενώ η κεντροδεξιά νίκησε χωρίς να εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Παραίτηση του ηγέτη των Σοσιαλιστών
LIFO NEWSROOM
Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Διεθνή / Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Ο Τραμπ καλεί τον Πούτιν για την ειρήνη στην Ουκρανία. Ποια είναι η στάση των Ευρωπαίων ηγετών, τι ζητά το Κίεβο και πώς απαντά η Μόσχα με επιθέσεις και βαλλιστικούς πυραύλους.
LIFO NEWSROOM