Δικαστική νίκη για τη Μέγκαν Μαρκλ - Ταμπλόιντ δεν θα αποκαλύψει ονόματα φίλων της

Δικαστική νίκη για τη Μέγκαν Μαρκλ - Ταμπλόιντ δεν θα αποκαλύψει ονόματα φίλων της Facebook Twitter
Νίκη για τη Μέγκαν Μαρκλ - Ταμπλόιντ δεν θα αποκαλύψει ονόματα φίλων της
0

Η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, κέρδισε δικαστική μάχη απέναντι στην Κυριακάτικη Mail που της επιτρέπει να μην αποκαλύψει τα ονόματα φίλων της προς το παρόν.

Σύμφωνα με το Reuters, η Δούκισσα του Σάσεξ διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει τα ονόματα πέντε φίλων της ιδιωτικά προς το παρόν ως μέρος της νομικής της δράσης εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ εφημερίδας.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι μήνυσε τις Associated Newspapers για άρθρα στην εφημερίδα Mail on Sunday που περιελάμβανε τμήματα μιας χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018.

Στο πλαίσιο της υπεράσπισής της, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι είχε δημοσιεύσει την επιστολή σε απάντηση ενός άρθρου στο περιοδικό People, το οποίο βασίστηκε σε ανώνυμες συνεντεύξεις με πέντε φίλους της Μαρκλ.

Ο δικαστής Mark Warby αποφάνθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου ότι τα ονόματά τους δεν μπορούσαν να δημοσιευτούν ως μέρος της αγωγής της, σύμφωνα με την οποία η Mail εισέβαλε στην ιδιωτική της ζωή και παραβίασε τα πνευματικά της δικαιώματα.

Το ζήτημα της ανωνυμίας είναι ένα προκαταρκτικό θέμα με την δίκη να μην αναμένεται πριν το 2021.

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακελειό στη Γάζα: Πάνω από 60 νεκροί - Το Ισραήλ βομβάρδισε μετά από εντολή Νετανιάχου

Διεθνή / Μακελειό στη Γάζα: Πάνω από 60 νεκροί, μεταξύ αυτών πολλά παιδιά - Το Ισραήλ βομβάρδισε με εντολή Νετανιάχου

Δεκάδες παιδιά μεταξύ των νεκρών - Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στους IDF για «ισχυρές επιθέσεις» στη Γάζα, κατηγορώντας τη Χαμάς για παραβίαση της εύθραυστης εκεχειρίας
LIFO NEWSROOM
Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Διεθνή / Η πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της Βραζιλίας – 64 νεκροί, σκηνές πολέμου στις φαβέλες

Τουλάχιστον 64 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερις αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση κατά του Comando Vermelho σε δύο φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο
LIFO NEWSROOM
Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί έβλαψαν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Διεθνή / Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί βλάπτουν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Η Τιφαίν Οζιέρ μίλησε στη δίκη για τον σεξιστικό εκφοβισμό εναντίον της πρώτης κυρίας της Γαλλίας - «Δεν περνά μέρα ή εβδομάδα χωρίς κάποιος να μην της μιλήσει γι’ αυτό»
LIFO NEWSROOM