Διέρρευσε το νέο ντουέτο των Μπρίτνεϊ Σπίαρς- Έλτον Τζον

Διέρρευσε το νέο ντουέτο των Μπρίτνεϊ Σπίαρς- Έλτον Τζον Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαρροή του ντουέτου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Έλτον Τζον με τους φανς να είναι εξαγριωμένοι και να κάνουν λόγο για «ασέβεια».

Το πολυαναμενόμενο ντουέτο με τον τίτλο «Hold Me Closer» είναι μία νέα εκδοχή του κλασικού «Tiny Dancer» του 1971 του Έλτον Τζον και σηματοδοτεί την επανεμφάνιση της Μπρίτνεϊ μετά από έξι χρόνια και μετά την δικαστική απόφαση που την απάλλαξε απ΄ το καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της.

Η ηχογράφηση του ντουέτου έγινε μυστικά τον Ιούλιο και ανακοινώθηκε από τον Έλτον Τζον στις 8 Αυγούστου. Αλλά πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, ήδη εμφανίστηκαν αποσπάσματα του κομματιού στο ίντερνετ.

Οι διαρροές εξαπλώθηκαν στα social media με τους φανς να σπεύδουν να δηλώσουν την στήριξή τους στην Μπρίτνεϊ και την έντονη αντίδρασή τους για την διαρροή.

«Το να καταστρέφεις την κυκλοφορία του πρώτου σινγκλ της Μπρίτνεϊ ως ελεύθερη γυναίκα πλέον μετά από 15 χρόνια είναι ειλικρινά ασέβεια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμη και οι θαυμαστές της διαδίδουν τις διαρροές. Δεν είναι ότι θα χρειαζόταν να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο για ένα νέο τραγούδι» έγραψε ένας χρήστης.

Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «Η Μπρίτνεϊ έχει παλέψει τόσο σκληρά για αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της τώρα και αυτό σημαίνει να προστατεύουμε την ίδια και τη μουσική της».

Αξίζει να προβάλει τη μουσική της με τους δικούς της όρους, έγραψαν πολλοί χρήστες.

Αρχικά υπήρχε η φήμη ότι το νέο τραγούδι θα κυκλοφορούσε χθες 19 Αυγούστου ωστόσο στην επίσημη σελίδα της κυκλοφορίας του αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου.

Κάποιοι εικάζουν ότι ο λόγος για την προφανή καθυστέρηση οφείλεται σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής, πράγμα που σημαίνει ότι η επίσημη κυκλοφορία μπορεί να διαφέρει από αυτή που διέρρευσε.

Με πληροφορίες του NME/PinkNews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ