Διάρρηξη στην έπαυλη των Μπέκαμ- Ντέιβιντ και Βικτόρια ήταν εκεί, με τη 10χρονη κόρη τους

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Διάρρηξη έγινε στην έπαυλη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, ενώ το ζευγάρι ήταν εκεί, μαζί με τη 10χρονη κόρη τους. 

Ο δράστης έκλεψε αντικείμενα αξίας χιλιάδων λιρών. Το περιστατικό εκτιμάται ότι έγινε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, την ώρα που ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου και η σχεδιάστρια ήταν στο σπίτι με την 10χρονη Χάρπερ Σέβεν, σύμφωνα με τη Sun. 

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή όταν ο Κρουζ Μπέκαμ επέστρεψε στο αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών σπίτι, στο Κένσινγκτον του Λονδίνου, έπειτα από νυχτερινή έξοδο. Ο 17χρονος διαπίστωσε ότι ήταν σπασμένο το παράθυρο σε ξενώνα, που είχε γίνει «φύλλο και φτερό». Η οικογένεια φέρεται να έψαξε για τον διαρρήκτη, ο οποίος είχε ήδη φύγει. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν έπειτα από αναφορά για διάρρηξη στην περιοχή του Κένσινγκτον, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και συμπλήρωσε ότι εκλάπησαν αρκετά αντικείμενα. Η διάρρηξη εκτιμάται ότι συνέβη μεταξύ 20:30 και 23:30 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και οι έρευνες συνεχίζονται. 

Ο διαρρήκτης, σύμφωνα με τη Sun, πρέπει να ήταν «επαγγελματίας» που σκαρφάλωσε την πύλη και στη συνέχεια σε σωλήνα, προτού σπάσει παράθυρο σε ένα από τα έξι υπνοδωμάτια του σπιτιού. Οι Μπέκαμ φέρεται ότι ταράχτηκαν τόσο από το περιστατικό, που ζήτησαν να γίνει επαναξιολόγηση της ασφάλειας της έπαυλης. 

Η γειτονιά των Μπέκαμ στο Holland Park είναι γνωστή για τα υπερπολυτελή ακίνητα που βρίσκονται εκεί. Ανάμεσα στους διάσημους γείτονές τους είναι ο Σάιμον Κάουελ, ο Έλτον Τζον και ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Το σπίτι του Κάουελ έγινε στόχος διαρρηκτών, ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του κοιμόταν, το 2015. Οι δράστες έκλεψαν κοσμήματα που η αξία τους ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο λίρες, όπως και διαβατήρια. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Διεθνή / «Θέλω να κάνω τον εαυτό μου περιττό»: Ένας βουλευτής μάχεται για την αυτοκυβέρνηση της Γροιλανδίας

Ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Qarsoq Høegh-Dam, φιλοδοξεί να κάνει τον ρόλο του «περιττό», μεταφέροντας σταδιακά την εξουσία από την Κοπεγχάγη στη Γροιλανδία και προωθώντας την πλήρη αυτοκυβέρνηση του νησιού
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Έρευνα: Σε ποια χώρα της Ευρώπης βρίσκονται οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Μια νέα μελέτη που καλύπτει 160 χώρες συγκρίνει τα επίπεδα άγχους στην Ευρώπη με αυτά του υπόλοιπου κόσμου, καταλήγοντας σε ένα μείγμα καλών και κακών ειδήσεων για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες της γηραιάς ηπείρου
THE LIFO TEAM
Η δημοπρασία που φέρνει το design στο πιο ακριβό του σημείο

Διεθνή / Όλα όσα κρύβει η πώληση της συλλογής Γκούντσμπουργκ, η δημοπρασία design που μπορεί να γράψει ιστορία

Καθρέφτες της Κλοντ Λαλάν, έπιπλα του Ρουλμάν και του Ζαν Ρουαγιέρ, αλλά και έργα των Ρόθκο, Πικάσο και Πωλ Κλέε, συνθέτουν μια συλλογή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο το κύρος και τη δύναμη του design.
THE LIFO TEAM
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΧΑΜΕΝΕΕΙ

Διεθνή / Από το τελεσίγραφο στην εκεχειρία: Το παρασκήνιο της συμφωνίας Χαμενεΐ-Τραμπ

Λίγο πριν η Μέση Ανατολή βρεθεί στο χείλος μιας καταστροφικής σύγκρουσης, μια αιφνιδιαστική διπλωματική στροφή και ένα παρασκηνιακό θρίλερ επαφών, οδήγησαν σε μια εύθραυστη εκεχειρία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
THE LIFO TEAM