«Δεν αντέχω άλλο “καραμπίνα”, να φύγει ο κορωνοϊός», λέει κοριτσάκι στον Αναστασιάδη- Τι της απάντησε

«Δεν αντέχω άλλο “καραμπίνα”, να φύγει ο κορωνοϊός», λέει κοριτσάκι στον Αναστασιάδη- Τι της απάντησε Facebook Twitter
Ο Νίκος Αναστασιάδης απάντησε στο μήνυμα της μικρής Μαρίας (Πηγή φωτό Instagram)
1

Ένα κοριτσάκι στην Κύπρο έστειλε το δικό της μήνυμα «αγανάκτησης» για τον κορωνοϊό στον Νίκο Αναστασιάδη.

Η μικρή Μαρία φαίνεται αγανακτισμένη με την καραντίνα- ή «καραμπίνα» όπως λέει η ίδια- καθώς θέλει να παίξει ξανά με τις ξαδέρφες της και για αυτό ζητά από τον πρόεδρο της Κύπρου «να φύγει ο κορωνοϊός.

«Δεν θέλω άλλο την καραμπίνα. Θέλω να έρθουν οι ξαδέρφες μου στο σπίτι μου. θέλω να φύγει ο κορωνοϊός και να πάει αλλού», λέει η μικρή στο βίντεο που δημοσίευσε ο κ. Αναστασιάδης, απαντώντας στη Μαρία. Στην Κύπρο, έχουν εντοπιστεί 162 κρούσματα του κορωνοϊού- ανάμεσά τους τέσσερα στις βρετανικές βάσεις- ενώ πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. 

Ο πρόεδρος της Κύπρου της απάντησε ότι βλέποντας το μήνυμά της πείσμωσε ακόμη περισσότερο. «Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα», αναφέρει ακόμη.

«Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: "Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την "καραμπίνα" και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο"», γράφει ο κ. Αναστασιάδης που υπογράφει στην ανάρτησή του ως «ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».

View this post on Instagram

Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα. Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.» Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.

A post shared by Nicos Anastasiades (@nicosanastasiades) on

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Piper Rockelle: Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί του YouTube γίνεται 18 μπροστά σε εκατομμύρια θεατές;

Διεθνή / Piper Rockelle: Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί του YouTube γίνεται 18 μπροστά σε εκατομμύρια θεατές;

Η Piper Rockelle μεγάλωσε ως παιδί-σταρ του YouTube, έγινε εμπορικό πρόσωπο πριν ενηλικιωθεί και τώρα βγάζει εκατομμύρια στο OnlyFans. Η ιστορία της δεν αφορά μόνο την ίδια, αλλά μια ολόκληρη μηχανή που έμαθε πρώτα να πουλά την παιδικότητα και μετά την ενηλικίωσή της.
THE LIFO TEAM
THE SIMPSONS ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / «The Simpsons»: Σεναριογράφος της σειράς φέρεται να θέτει υποψηφιότητα για τις αμερικανικές εκλογές του 2028

Ο Dan Greaney, βραβευμένος με Emmy, είχε γράψει το επεισόδιο, με τίτλο «Bart To The Future», το οποίο «προέβλεψε» την προεδρία του Τραμπ 16 χρόνια πριν αυτή γίνει πραγματικότητα
THE LIFO TEAM
ΕΜΠΟΛΑ ΗΠΑ ΚΕΝΥΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / NYT: Η κυβέρνηση Τραμπ θα στέλνει στην Κένυα Αμερικανούς που εκτέθηκαν στον Έμπολα

Η προσέγγιση αυτή σηματοδοτεί σημαντική αλλαγή σε σχέση με προηγούμενες αμερικανικές κυβερνήσεις, οι οποίες μετέφεραν πολίτες και υγειονομικούς πίσω στις ΗΠΑ για νοσηλεία σε εξειδικευμένες μονάδες υψηλής ασφάλειας
THE LIFO TEAM