Δεκάδες νεκροί από νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές

Δεκάδες νεκροί από νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές Facebook Twitter
3

Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων. 18 είναι οι νεκροί και 50 οι τραυματίες μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή του Σαββάτου. Την Κυριακή καταδρομείς του πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ επιτέθηκαν σε θέση της Χαμάς, από όπου είχαν εκτοξευτεί πύραυλοι.

Ο Ασράφ αλ-Κέντρα, εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκη δήλωσε ότι 156 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και τουλάχιστον 1.065 έχουν τραυματιστεί από την αρχή των ισραηλινών επιθέσεων με τα 2/3 των θυμάτων να είναι άμαχοι.

 

Προειδοποίηση στους κατοίκους του βόρειου τμήματος της Γάζας να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξέδωσε χθες ο ισραηλινός στρατός ενώ ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών κάνει έκκληση για κατάπαυση του πυρός και την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών.

 

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα ενδώσει σε διεθνείς πιέσεις και δεν θα κάνει πίσω αν δε σταματήσουν οι παλαιστινιακές επιθέσεις .

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Πάνω από 200 οι νεκροί στις συγκρούσεις Δρούζων – Βεδουίνων

Διεθνή / Συρία: Πάνω από 200 οι νεκροί στις συγκρούσεις Δρούζων – Βεδουίνων

Πρόκειται για 92 Δρούζους, ανάμεσά τους 21 πολίτες που εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από δυνάμεις των υπουργείων Άμυνας και Εσωτερικών, 93 μέλη δυνάμεων προσκείμενων στην κυβέρνηση και 18 Βεδουίνους
LIFO NEWSROOM
Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αν δεν υπάρξει ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος δεν πρόκειται να λυθεί το θέμα. Αφού το Ισραήλ γκρινιάζει ότι ξοδεύει λεφτά για τους Παλαιστίνιους αντϊ να τους βομβαρδίζει ας τους αφήσει μόνους τους να τα βγάλουν πέρα. Έτσι δε θα έχουν κι αυτοί καμία δικαιολογία να πετάνε ρουκέτες σε αμάχους Ισραηλινούς.
Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτόςο εφιάλτης?Οι εξωτερικές επεμβάσεις γίνονται μόνο για να συνεχιστεί ο όλεθρος,ποτέ για κατάπαυση του πυρός...στα λόγια πιέζω κι εγώ....
Ωχου τα μωρε τα καημενα τα ισραηλινα που δεχονται επιθεσεις,και μενα το καναρινι μου δεν αφηνει τη γατα σε χλωρο κλαρι..πιστος ομως εγω στο δογμα των ισων αποστασεων,θα τ αφησω να τα βρουνε μονα τους τα κατοικιδια.