Daily Mail: Η Αλίνα Καμπάεβα απέκτησε δύο «πολυτελή ακίνητα» στην Τουρκία

Daily Mail: Η Αλίνα Καμπάεβα απέκτησε δύο «πολυτελή ακίνητα» στην Τουρκία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Αλίνα Καμπάεβα, η φημολογούμενη σύντροφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, απέκτησε δύο πολυτελή ακίνητα στην Τουρκία, σύμφωνα με Ισραηλινό επιχειρηματία που έχει γεννηθεί στη Ρωσία. 

Η Ολυμπιονίκης της γυμναστικής έχει ένα εξοχικό στη νότια Τουρκία και άλλο ένα ακίνητο στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον Λεονίντ Νέβζλιν, επιχειρηματία και επικριτή του Πούτιν. 

Με μεσολάβηση «ενός στενού συνεργάτη του Ερντογάν… οργανώθηκε η αγορά» των δύο ακινήτων από την Καμπάεβα, δήλωσε ο 62χρονος πρώην στέλεχος πετρελαϊκών εταιρειών, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Ο Τούρκος ηγέτης «είχε διαθέσει» την προεδρική φρουρά στα ακριβά «ακίνητα», υποστήριξε ακόμη ο Νέβζλιν, δίχως όμως να δώσει κάποιες λεπτομέρειες για αυτές τις κατοικίες που φέρεται να αγόρασε η Καμπάεβα στη γειτονική χώρα. Ο 62χρονος δεν παρείχε κάποια απόδειξη για τους ισχυρισμούς του.  

Τον Απρίλιο ο Νέβζλιν είχε υποστηρίξει πως ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού είχε «βγει από το παιχνίδι», επειδή υπέστη «σοβαρή καρδιακή ανακοπή». Ήταν η περίοδος που ο υπουργός είχε «χαθεί» από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά στη συνέχεια επανεμφανίστηκε. 

Εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Βρετανία και ο Καναδάς έχουν επιβάλει κυρώσεις στην Αλίνα Καμπάεβα, για τους φερόμενους στενούς δεσμούς της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, η 39χρονη έχει σχέση με τον Ρώσο ηγέτη και έχει αποκτήσει μαζί του τέσσερα παιδιά, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ επίσημα. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM