Βρώσιμα εισιτήρια με λάδι κάνναβης στα ΜΜΜ του Βερολίνου

Βρώσιμα εισιτήρια με λάδι κάνναβης στα ΜΜΜ του Βερολίνου Facebook Twitter
Instagram
0

Η εταιρεία δημόσιων συγκοινωνιών του Βερολίνου, BVG παρουσίασε ένα βρώσιμο «εισιτήριο κάνναβης».

Σύμφωνα με την BVG, το εισιτήριό δεν περιέχει απαγορευμένες ουσίες και είναι κατασκευασμένο από βρώσιμο χαρτί περιχυμένο με λάδι κάνναβης, το οποίο προέρχεται από τους σπόρους του φυτού και «λέγεται ότι έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα».

Το έλαιο κάνναβης που χρησιμοποιείται στα εισιτήρια δεν περιέχει κανναβιδιόλη (CBD) ή τετραϋδροκανναβινόλη (THC) ενώ τα εισιτήρια, είναι διαθέσιμα μόνο για μία εβδομάδα, μέχρι και τις 17 του μήνα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Κοστίζουν 8,80 ευρώ  και ισχύουν για 24 ώρες.

Το βρώσιμο εισιτήριο μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από το άγχος των Χριστούγεννων όπως αναφέρει το αστείο σποτάκι της εταιρείας.

Η BVG έχει αποκτήσει τη φήμη ότι κάνει προκλητικές διαφημιστικές καμπάνιες. Αυτή η συγκεκριμένη όμως αξιοποιεί τα νέα που έρχονται από τον νέο γερμανικό συνασπισμό ότι η Γερμανία θα μπορούσε να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα νομιμοποιήσει την κάνναβη και θα εξουσιοδοτήσει την πώλησή της για ψυχαγωγικούς σκοπούς. 

«Καθιστούμε πολύ σαφές ότι όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο ως πραγματικό εισιτήριο, παρακαλείται να το καταναλώσει μετά το ταξίδι του. Αν είναι δαγκωμένο δεν είναι πλέον έγκυρο», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της BVG, Jannes Schwentu.

Με πληροφορίες της DW/Reuters/BVG

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ