Βρώσιμα εισιτήρια με λάδι κάνναβης στα ΜΜΜ του Βερολίνου

Βρώσιμα εισιτήρια με λάδι κάνναβης στα ΜΜΜ του Βερολίνου Facebook Twitter
Instagram
0

Η εταιρεία δημόσιων συγκοινωνιών του Βερολίνου, BVG παρουσίασε ένα βρώσιμο «εισιτήριο κάνναβης».

Σύμφωνα με την BVG, το εισιτήριό δεν περιέχει απαγορευμένες ουσίες και είναι κατασκευασμένο από βρώσιμο χαρτί περιχυμένο με λάδι κάνναβης, το οποίο προέρχεται από τους σπόρους του φυτού και «λέγεται ότι έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα».

Το έλαιο κάνναβης που χρησιμοποιείται στα εισιτήρια δεν περιέχει κανναβιδιόλη (CBD) ή τετραϋδροκανναβινόλη (THC) ενώ τα εισιτήρια, είναι διαθέσιμα μόνο για μία εβδομάδα, μέχρι και τις 17 του μήνα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Κοστίζουν 8,80 ευρώ  και ισχύουν για 24 ώρες.

Το βρώσιμο εισιτήριο μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από το άγχος των Χριστούγεννων όπως αναφέρει το αστείο σποτάκι της εταιρείας.

Η BVG έχει αποκτήσει τη φήμη ότι κάνει προκλητικές διαφημιστικές καμπάνιες. Αυτή η συγκεκριμένη όμως αξιοποιεί τα νέα που έρχονται από τον νέο γερμανικό συνασπισμό ότι η Γερμανία θα μπορούσε να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα νομιμοποιήσει την κάνναβη και θα εξουσιοδοτήσει την πώλησή της για ψυχαγωγικούς σκοπούς. 

«Καθιστούμε πολύ σαφές ότι όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο ως πραγματικό εισιτήριο, παρακαλείται να το καταναλώσει μετά το ταξίδι του. Αν είναι δαγκωμένο δεν είναι πλέον έγκυρο», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της BVG, Jannes Schwentu.

Με πληροφορίες της DW/Reuters/BVG

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΒΑΣΗ RAF

Διεθνή / Κύπρος: Από τον Λίβανο εκτοξεύθηκαν τα drones που έπληξαν τη βάση Ακρωτηρίου – Πιθανή εμπλοκή της Χεζμπολάχ

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής και οι κυπριακές αρχές ανέφεραν ότι το πρωί της Δευτέρας αναχαιτίστηκαν ακόμη δύο drones που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση των βρετανικών βάσεων
THE LIFO TEAM
ΜΑΚΡΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Μακρόν: Η Γαλλία αυξάνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο – Στην «πυρηνική ομπρέλα» και η Ελλάδα

Η ένταξη της Ελλάδας στη γαλλική πρωτοβουλία συνδέεται με τη στενή αμυντική συνεργασία Αθήνας και Παρισιού, η οποία αναμένεται να ανανεωθεί τον Απρίλιο, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: Αυτοί είναι οι 4 στόχοι των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση για την έναρξη των επιχειρήσεων το Σάββατο, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «την τελευταία και καλύτερη ευκαιρία» να πληγεί η Τεχεράνη
THE LIFO TEAM