Βρετανία: Παραιτήθηκε ο αδελφός του Μπόρις Τζόνσον

Βρετανία: Παραιτήθηκε ο αδελφός του Μπόρις Τζόνσον Facebook Twitter
0

Παραιτήθηκε από την βουλευτική του έδρα ο αδερφός του Βρετανού πρωθυπουργού, Τζο Τζόνσον.

Ο Τζο Τζόνσον, αδελφός του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, παραιτείται από την θέση του υφυπουργού και από την βουλευτική του έδρα επικαλούμενος σύγκρουση ανάμεσα στην πίστη προς την οικογένεια και το εθνικό συμφέρον.

«Ήταν τιμή μου που εκπροσώπησα το Όρπινγκτον επί εννέα χρόνια και που υπηρέτησα ως υπουργός υπό τρεις πρωθυπουργούς», δήλωσε ο ίδιος. 

«Τις τελευταίες εβδομάδες βρέθηκα διχασμένος ανάμεσα στην πίστη προς την οικογένεια και το εθνικό συμφέρον - είναι μία ανεπίλυτη πιεστική κατάσταση και είναι η στιγμή για άλλους να αναλάβουν τους ρόλους μου ως βουλευτή και υπουργού», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters /AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουηδία: Σύσταση για καθολική απαγόρευση των διεθνών υιοθεσιών μετά από αποκαλύψεις για κακοποιήσεις και απάτες

Διεθνή / Σουηδία: Σύσταση για καθολική απαγόρευση των διεθνών υιοθεσιών μετά από αποκαλύψεις για κακοποιήσεις και απάτες

Έκθεση ανεξάρτητης επιτροπής κάνει λόγο για εμπορία παιδιών και παραβίαση δικαιωμάτων – Συγγνώμη και στήριξη στους υιοθετημένους ζητούν οι ερευνητές
LIFO NEWSROOM