Βρετανία: Καθάριζαν το σπίτι νεκρού συγγενή και πέταξαν 15.000 λίρες στην ανακύκλωση

Βρετανία: Καθάριζαν το σπίτι νεκρού συγγενή και πέταξαν 15.000 λίρες στην ανακύκλωση Facebook Twitter
0

Ένα ζευγάρι στη Βρετανία που πέταξε κατά λάθος 15.000 λίρες στην ανακύκλωση, γλίτωσε τα χρήματα χάρη στην παρατηρητικότητα των υπαλλήλων του κέντρου ανακύκλωσης.

Το παράξενο «ταξίδι» των 15.000 λιρών ξεκίνησε όταν το ζευγάρι πήγε να καθαρίσει το σπίτι ενός συγγενή τους που είχε πρόσφατα πεθάνει. Ανάμεσα στα πράγματα που πέταξαν ήταν και ένα κουτί που το άφησαν στην ανακύκλωση, χωρίς να γνωρίζουν ότι περιείχε χρηματικό ποσό μέσα.

Το προσωπικό του κέντρου ανακύκλωσης βρήκε ένα κουτί με ένα καλώδιο και, ανοίγοντάς το για τον διαχωρισμό, βρήκε το χρηματικό ποσό. Υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία και το ζευγάρι τελικώς εντοπίστηκε. Η εταιρεία κατάφερε μέσα από τις κάμερες να ταυτοποιήσει το ανδρόγυνο και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, τους επέστρεψαν τα χρήματα.

Μιλώντας στο Skynews, μετά την περιπέτεια, το ζευγάρι εξήγησε πως ο συγγενής τους είχε τη συνήθεια να κρύβει χρήματα στο σπίτι του.

Με πληροφορίες από Skynews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM