Βρετανία: Αναβάλλονται και οι εκδηλώσεις του Σαββάτου των εκστρατειών υπέρ και κατά του Brexit

Βρετανία: Αναβάλλονται και οι εκδηλώσεις του Σαββάτου των εκστρατειών υπέρ και κατά του Brexit Facebook Twitter
0

Όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Σάββατο στο πλαίσιο της εκστρατείας για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναβάλλονται, με αφορμή τη δολοφονία της βουλευτίνας Τζο Κοξ, ανακοίνωσαν και τα δύο στρατόπεδα.


Η εκστρατεία υπέρ του Brexit, η Vote Leave, ακύρωσε μια συγκέντρωση στο Μπέρμιγχαμ ενώ η Britain Stronger In, που τάσσεται υπέρ της παραμονής, αποφάσισε επίσης να μην γίνει καμία επίσημη εκδήλωση, συγκέντρωση ή ομιλία "σε ένδειξη σεβασμού για την τραγική δολοφονία της Τζο Κοξ", όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπός της.


Ο εκτελεστικός διευθυντής της Britain Stronger In, ο Γουίλ Στρόου, σημείωσε ότι οι εθελοντές μπορεί να συνεχίσουν να μοιράζουν φυλλάδια από πόρτα σε πόρτα στις περιοχές τους. Φυλλάδια θα μοιράζουν επίσης, σε τοπικό επίπεδο, οι εθελοντές της Vote Leave η οποία πάντως σκοπεύει να οργανώσει κανονικά την Κυριακή μια μεγάλη διαδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μάικλ Γκόουβ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ