Βομβιστική επίθεση εναντίον τεμένους στο Αφγανιστάν - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Βομβιστική επίθεση εναντίον τεμένους στο Αφγανιστάν - Τουλάχιστον 10 νεκροί Facebook Twitter
EPA (φωτογραφία αρχείου)
0

Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε σε σιιτικό τέμενος στο Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 άτομα να χάσουν τη ζωή τους. 

Ειδικότερα, δύο βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν εναντίον ενός τεμένους στην πόλη Γκαρντέζ του ανατολικού Αφγανιστάν, την ώρα της προσευχής της Παρασκευής, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας και μετέδωσαν τα τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν.

«Καταμετρήσαμε πολλούς νεκρούς και τραυματίες», διευκρίνισε ο αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας της επαρχίας Πάκτια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Sputnik/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM