Βομβιστική επίθεση εναντίον τεμένους στο Αφγανιστάν - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Βομβιστική επίθεση εναντίον τεμένους στο Αφγανιστάν - Τουλάχιστον 10 νεκροί Facebook Twitter
EPA (φωτογραφία αρχείου)
0

Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε σε σιιτικό τέμενος στο Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 άτομα να χάσουν τη ζωή τους. 

Ειδικότερα, δύο βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν εναντίον ενός τεμένους στην πόλη Γκαρντέζ του ανατολικού Αφγανιστάν, την ώρα της προσευχής της Παρασκευής, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας και μετέδωσαν τα τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν.

«Καταμετρήσαμε πολλούς νεκρούς και τραυματίες», διευκρίνισε ο αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας της επαρχίας Πάκτια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Sputnik/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Διεθνή / Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Τα ίδια κανάλια αποδεικνύονται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 14 άτομα τον χρόνο πνίγονται ακουσίως στα νερά της ολλανδικής πρωτεύουσας.
THE LIFO TEAM
Γάζα: Το Ισραήλ θα ξανανοίξει το πέρασμα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον τελευταίο νεκρό όμηρο

Διεθνή / Γάζα: Το Ισραήλ θα ξανανοίξει το πέρασμα της Ράφα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον τελευταίο νεκρό όμηρο

Η επιχείρηση για την ανάκτηση του σώματος του 24χρονου πραγματοποιείται με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ομάδων, σύμφωνα με ανακοινώσεις του ισραηλινού στρατού
THE LIFO TEAM