Βομβιστικές επιθέσεις στην Καμπούλ - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Βομβιστικές επιθέσεις στην Καμπούλ - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στην Καμπούλ, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό που έδωσε ο Νατζίμπ Ντανίς, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, όλα τα θύματα της πρώτης επίθεσης, που διαπράχθηκε κοντά στα κεντρικά γραφεία της αφγανικής υπηρεσίας πληροφοριών NDS, είναι πολίτες.

«Ένας καμικάζι που κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα ανατινάχθηκε μπροστά σε χώρο όπου γινόταν μάθημα αγγλικών στον τομέα Σας Νταράκ. Έχουμε καταμετρήσει τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες, όλους πολίτες», είπε ο Ντανίς.

Η έδρα της υπηρεσίας πληροφοριών είχε γίνει στόχος επίθεσης βομβιστή-καμικάζι και τον Μάρτιο.

Μια δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε λίγη ώρα έπειτα από την πρώτη και κατά τα φαινόμενα είχε στόχο ομάδα δημοσιογράφων που είχε σπεύσει στο σημείο, γνωστοποίησε η αστυνομία της Καμπούλ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM