Βίντεο: Η μεταφορά γέφυρας μήκους 200 μ. σε ποταμό, στο Ρότερνταμ

Βίντεο: Η μεταφορά γέφυρας μήκους 200 μ. σε ποταμό, στο Ρότερνταμ Facebook Twitter
0

Εντυπωσιακά πλάνα, από την επιχείρηση μεταφοράς γέφυρας μήκους 200 μέτρων στο Ρότερνταμ, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

 

Η γέφυρα έκανε το αργό ταξίδι της, στην καρδιά του Ρότερνταμ, στον ποταμό Μάας, προκειμένου να μεταφερθεί στον χώρο που θα τοποθετηθεί, κοντά στην περιοχή του λιμανιού.

 

Ήταν τοποθετημένη πάνω σε πλωτήρες, τους οποίους τραβούσαν ρυμουλκά, ενώ η προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση διήρκεσε ώρες. Η γέφυρα έχει μήκος 200 μέτρα, πλάτος 20 μέτρα και το ύψος της φτάνει στα 40 μέτρα.

 

Από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες ήταν όταν περνούσε κάτω από άλλες γέφυρες, στη διάρκεια του ταξιδιού της. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι μανούβρες προκειμένου να τοποθετηθεί στο σημείο που προορίζεται, έτσι ώστε να ανοίξει η κυκλοφορία, δίπλα στην υπάρχουσα γέφυρα Suurhoff, στην οποία θα γίνουν εργασίες.

 

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM