Βίντεο: Η μεταφορά γέφυρας μήκους 200 μ. σε ποταμό, στο Ρότερνταμ

Βίντεο: Η μεταφορά γέφυρας μήκους 200 μ. σε ποταμό, στο Ρότερνταμ Facebook Twitter
0

Εντυπωσιακά πλάνα, από την επιχείρηση μεταφοράς γέφυρας μήκους 200 μέτρων στο Ρότερνταμ, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

 

Η γέφυρα έκανε το αργό ταξίδι της, στην καρδιά του Ρότερνταμ, στον ποταμό Μάας, προκειμένου να μεταφερθεί στον χώρο που θα τοποθετηθεί, κοντά στην περιοχή του λιμανιού.

 

Ήταν τοποθετημένη πάνω σε πλωτήρες, τους οποίους τραβούσαν ρυμουλκά, ενώ η προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση διήρκεσε ώρες. Η γέφυρα έχει μήκος 200 μέτρα, πλάτος 20 μέτρα και το ύψος της φτάνει στα 40 μέτρα.

 

Από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες ήταν όταν περνούσε κάτω από άλλες γέφυρες, στη διάρκεια του ταξιδιού της. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι μανούβρες προκειμένου να τοποθετηθεί στο σημείο που προορίζεται, έτσι ώστε να ανοίξει η κυκλοφορία, δίπλα στην υπάρχουσα γέφυρα Suurhoff, στην οποία θα γίνουν εργασίες.

 

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM