To Bερολίνο θρηνεί: Κλειστές σήμερα οι χριστουγεννιάτικες αγορές

To Bερολίνο θρηνεί: Κλειστές σήμερα οι χριστουγεννιάτικες αγορές Facebook Twitter
0

To Bερολίνο θρηνεί: Κλειστές σήμερα οι χριστουγεννιάτικες αγορές Facebook Twitter

 

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές στο Βερολίνο θα παραμείνουν σήμερα κλειστές στη μνήμη των θυμάτων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών και διευκρίνισε ότι άλλες χριστουγεννιάτικες αγορές και μεγάλες εορταστικές διοργανώσεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη τη χώρα και τα κατάλληλα μέτρα για την αύξηση των μέτρων ασφαλείας θα αποφασιστούν επί τόπου.

 

 

"Ο,τι κι αν συνεχίσουμε να πληροφορούμαστε για το ακριβές υπόβαθρο και για τα κίνητρα των δραστών, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να μας στερήσουν την ελευθερία", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, ο οποίος χαρακτήρισε "επίθεση" τη σφαγή στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

 

 

Το γραφείο τουριστικών πληροφοριών της Δρέσδης ανακοίνωσε ότι οι αρχές ύψωσαν τσιμεντένια οδοφράγματα γύρω από την Striezelmarkt, μία από τις παλαιότερες χριστουγεννιάτικες αγορές στη χώρα για να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι ένας κόπανος που καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Σπρίνγκστιν

Διεθνή / «Αυτό το αποξηραμένο δαμάσκηνο καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της αμερικανικής ροκ έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «ακατάλληλο» για το αξίωμα του προέδρου και έχει χαρακτηρίσει τη κυβέρνησή του «διεφθαρμένη»
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Διεθνή / Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Οι ομοφοβικές, εθνικιστικές και βαθιά ρατσιστικές αναρτήσεις του στο Facebook βρίσκονται στο μικροσκόπιο μετά την ανάδειξη του αδελφού του σε νέο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM