Βέλγιο: Σε κρησφύγετο, ξανά, ο υπουργός Δικαιοσύνης- Λόγω απειλών από κυκλώματα ναρκωτικών

Ο Βίνσεντ Βαν Κικενμπόρν Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA
0

Σε κρησφύγετο βρίσκεται ξανά ο υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου, Βίνσεντ Βαν Κικενμπόρν, λόγω νέων απειλών από κυκλώματα που σχετίζονται με εμπόρους ναρκωτικών. 

Από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο Κικενμπόρν βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία. Αυτή είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους τρεις μήνες που χρειάζεται να καταφύγει σε κρησφύγετο. 

«Κυνηγάμε τη μαφία των ναρκωτικών, γι' αυτό προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες», δήλωσε στο VTM. «Την πρώτη φορά, τον Σεπτέμβριο, τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν γρήγορα, αλλά τώρα είναι η δεύτερη απειλή. Είναι εξίσου σοβαρό, αλλά λιγότερο συγκεκριμένο. Ως αποτέλεσμα, αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να διαρκέσει εβδομάδες», συμπλήρωσε ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης. 

Πιθανόν ο Κικενμπόρν θα χρειαστεί να περάσει τα Χριστούγεννα στο κρησφύγετο, με την οικογένειά του, αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Είναι δύσκολο για τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Δεν πηγαίνουν σχολείο και δεν βλέπουν φίλους. Δεν μπορούν να πάνε σε πάρτι», περιέγραψε. «Γιορτάζετε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά σας. Αυτό μάλλον δεν θα συμβεί για εμάς φέτος», συμπλήρωσε ο υπουργός. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Διεθνή / Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Η Ρωσία φέρεται να ζήτησε από την Τουρκία να επαναγοράσει τους S-400, καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις λόγω αυξημένης ζήτησης - Πώς η πρόταση επηρεάζει τις σχέσεις Άγκυρας με ΝΑΤΟ και ΗΠΑ και τι σημαίνει για τα F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ