KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Βέλγιο: 35χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε και διαμέλισε τη μητέρα του – Τα μέλη της βρέθηκαν σε ψυγείο, σε κανάλι

Βέλγιο: Ομολόγησε πως σκότωσε τη μητέρα του – Τα ανθρώπινα μέλη της βρέθηκαν σε ψυγείο Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / EPA
0

Τα ανθρώπινα μέλη που είχαν εντοπιστεί μέσα σε ψυγείο, πεταμένο σε κανάλι στο Βέλγιο ανήκουν στη μητέρα ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε και στη συνέχεια τη διαμέλισε.

Ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της μητέρας του, τα μέλη της οποίας βρέθηκαν στις αρχές της εβδομάδας σε ένα κανάλι δίπλα στον ποταμό Μεύση, κοντά στη Λιέγη, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας. Επρόκειτο για μια 70χρονη ο γιος της οποίας συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-Ζαβεντάμ.

Ο 35χρονος άνδρας σκόπευε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Νότια Κορέα, διευκρίνισε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας. Τελικά, αφού του ασκήθηκε δίωξη αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Το θύμα ζούσε στο Σερέν, κοντά στη Λιέγη, μαζί με τα δύο παιδιά της και την εγγονή της. Ο γιος της ομολόγησε τη δολοφονία σε έναν συγγενή και ο τελευταίος με τη σειρά του το είπε σε κάποιο άλλο πρόσωπο, που αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Μητέρα και γιος καβγάδιζαν συχνά τα τελευταία χρόνια, αφού εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του μετά την πανδημία.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη της γυναίκας βρέθηκαν μέσα σε ένα ψυγείο και σε ένα άλλο δοχείο που είχαν πεταχτεί στο νερό από τον δράστη. Η 70χρονη είχε ένα τατουάζ, με βάση το οποίο την ταυτοποίησαν οι αρχές, εξήγησε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Κατρίν Κολινιόν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Διεθνή
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΙΣΡΑΗΛ ΜΚΟ

Διεθνή / Το Ισραήλ απαγορεύει την πρόσβαση 37 ΜΚΟ στη Γάζα

«Οι οργανώσεις που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες που αφορούν την ασφάλεια και τη διαφάνεια θα δουν τις άδειές τους να αναστέλλονται», αναφέρει το ισραηλινό υπουργείο Διασποράς και Καταπολέμησης του Αντισημιτισμού
THE LIFO TEAM
 ΣΑΝΑΕ ΤΑΚΑΙΤΣΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Διεθνή / Ιαπωνία: Με την πρωθυπουργό μπροστά, οι βουλεύτριες καταγγέλουν ανισότητα στις τουαλέτες 

Σύμφωνα με το αίτημα, κοντά στην κεντρική αίθουσα της ολομέλειας υπάρχει μόνο μία γυναικεία τουαλέτα με δύο θαλάμους, τη στιγμή που στην Κάτω Βουλή έχουν εκλεγεί 73 γυναίκες
THE LIFO TEAM