Beatles: Μείνε στο πατρικό σπίτι του Τζορτζ Χάρισον με 200 λίρες τη βραδιά

Beatles: Μείνε στο πατρικό του Τζορτζ Χάρισον με 200 λίρες τη βραδιά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένας θαυμαστής των Beatles μετέτρεψε το πατρικό σπίτι του Τζορτζ Χάρισον σε Airbnb και «ζωντανό μουσείο».

Ο Ken Lambert αγόρασε το ακίνητο στην οδό 25 Upton Green στο προάστιο Speke του Λίβερπουλ τον περασμένο Νοέμβριο για περίπου 171.000 λίρες. Σύμφωνα με την καταχώριση, ο Χάρισον έζησε στο σπίτι των τριών υπνοδωματίων μεταξύ 1949 και 1962.

Το σπίτι χρησιμοποιήθηκε επίσης ως χώρος για πρόβες από τους Beatles, τότε γνωστούς ως The Quarrymen.

Αλλά τώρα το ακίνητο έχει γίνει «ένα ζωντανό μουσείο, που επιτρέπει στους φανς να διανυκτερεύσουν».

«Δεν είμαι πλούσιος άνθρωπος. Δεν κυκλοφορώ και αγοράζω ακίνητα. Είμαι θαυμαστής των Beatles, ναι, αλλά είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τζορτζ Χάρισον συγκεκριμένα», είπε στη New York Post.

«Νομίζω ότι ήταν κρίμα που το σπίτι του Τζορτζ δεν είχε καμία αναγνώριση από εκατομμύρια θαυμαστές των Beatles, ενώ την ίδια ώρα περιμένουν στην ουρά για να μπουν στο σπίτι του Τζον Λένον. Ο Τζορτζ είναι ο αγαπημένος μου Beatle. Θέλω να σεβαστώ την κληρονομιά του», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την καταχώριση του Airbnb, οι επισκέπτες μπορούν «να περπατήσουν και να μείνουν στην κρεβατοκάμαρα του Τζορτζ, όπου άκουσε για πρώτη φορά τον εαυτό του και το συγκρότημα στο ραδιόφωνο (και), (εκεί όπου) έπαιξε κιθάρα, στο ίδιο δωμάτιο που ο Τζορτζ, ο Πολ και ο Τζον κάθισαν και έκαναν πρόβα τα πρώτα χρόνια».

Το σπίτι επίσης «διαθέτει τις αυθεντικές βρύσες από τότε που ζούσε ο Τζορτζ στο σπίτι».

Το κατάλυμα μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα και η διαμονή κοστίζει περίπου 200 λίρες τη βραδιά αν και υπάρχει ελάχιστη διάρκεια δύο διανυκτερεύσεων.

Beatles: Μείνε στο πατρικό του Τζορτζ Χάρισον με 200 λίρες τη βραδιά Facebook Twitter
Φωτ.: Airbnb

Με πληροφορίες του AirBNB/NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλλία παραλύει από τις διαδηλώσεις – Χάος σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, οδοφράγματα και συλλήψεις

Διεθνή / Η Γαλλία παραλύει από τις διαδηλώσεις – Χάος σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, οδοφράγματα και συλλήψεις

Από το πρωί της Τετάρτης, χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν δρόμους, πλατείες και σιδηροδρομικούς σταθμούς σε πολλές πόλεις, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και οδηγώντας σε τουλάχιστον 250 συλλήψεις
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη θέση της διοικήτριας της FED ενώ «μάχεται» για την απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη FED ενώ θα «μάχεται» ενάντια στην απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Ομοσπονδιακός δικαστής μπλόκαρε προσωρινά τον Τραμπ από το να αποπέμψει την Κουκ από τη θέση της διοικήτριας της FED, έπειτα από καταγγελίες για απάτη σε στεγαστικά δάνεια
LIFO NEWSROOM