Βαϊόλα Ντέιβις: Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό- Απάντησε στα σχόλια για το The First Lady

Viola Davis says ‘critics absolutely serve no purpose’ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Απάντηση στα άσχημα σχόλια που έχει δεχθεί για την ερμηνεία της στη σειρά «The First Lady», έδωσε η Βαϊόλα Ντέιβις, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια τόσο από τους κριτικούς όσο και από χρήστες των social media για τον ρόλο της ως Μισέλ Ομπάμα στη σειρά. Αντιδράσεις που χαρακτήρισε «εξαιρετικά επώδυνες», μιλώντας στο BBC. 

«Οι κριτικοί δεν εξυπηρετούν απολύτως κανέναν σκοπό», δήλωσε. «Δεν το λέω για να γίνω κακιά. Πάντα νιώθουν σαν να σου λένε κάτι που δεν ξέρεις. Ότι κάπως ζεις μια ζωή που περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σου λένε ψέματα και “θα γίνω εγώ αυτός που θα σκύψει και θα σου πει την αλήθεια”. Οπότε, αυτό τους δίνει την ευκαιρία να είναι σκληροί μαζί σου», συμπλήρωσε. 

Το να υποδυθεί κάποιον τόσο γνωστό όσο η πρώην Πρώτη Κυρία ήταν «σχεδόν αδύνατο», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι «είτε κάνεις υπερβολικά πολλά, είτε δεν κάνεις αρκετά». 

Το «The First Lady», στο οποίο επίσης πρωταγωνιστούν η Μισέλ Φάιφερ και η Τζίλιαν Άντερσον έχει πάρει 42% στο Rotten Tomatoes. Ο Άντριαν Χόρτον του Guardian μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «ερμηνείες σε επίπεδο παρωδίας» και η Καρολίν Φάμκε του Variety έγραψε ότι οι ηθοποιοί «πασχίζουν να φέρουν τους χαρακτήρες στην αληθοφανή ζωή». 

«Πώς προχωράς από τον πόνο, από την αποτυχία; Αλλά πρέπει να το κάνεις. Δεν θα είναι όλες οι ερμηνείες άξιες βραβείων», δήλωσε η Ντέιβις και χαρακτήρισε «κίνδυνο του επαγγέλματος» την κριτική. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι δουλειά της να κάνει τολμηρές επιλογές. «Κερδίζω ή χάνω, είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό», συμπλήρωσε. 

Με πληροφορίες από Guardian
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ