Αυτός ο «Άγιος Βασίλης» μπήκε στην λίστα με τους «άτακτους» για καλό σκοπό

Αυτός ο «Άγιος Βασίλης» μπήκε στην λίστα με τους «άτακτους» για καλό σκοπό Facebook Twitter
0

Ένας «Άγιος Βασίλης» στη Βρετανία, μπήκε στην λίστα με τους «άτακτους» γιατί έβρισε χυδαία μπροστά σε παιδιά.

Ένας Άγιος Βασίλης στο Κεϊμπριτζσάιρ της Βρετανίας βρέθηκε στο επίκεντρο το συζητήσεων καθώς προκάλεσε με τη συμπεριφορά του την έντονη κριτική των γονέων της περιοχής. Σύμφωνα με μαρτυρίες εν λόγω άγιος, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε, ήταν πολύ «άτακτος».


Ο εν λόγω άγιος Βασίλης βρίσκονταν σε εκδήλωση τοπικού φεστιβάλ της περιοχής , όταν ξαφνικά ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός πυρκαγιάς από καπνό σε παρακείμενη εκδήλωση.


Οι γονείς αναφέρουν ότι ο αγαπημένος άγιος των παιδιών «ξέσκισε το καπέλο και την γενειάδα του» και «χρησιμοποίησε χυδαία γλώσσα» σοκάροντας δεκάδες παιδιά που είχαν έρθει για να τον συναντήσουν.


Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι «ενώ άνθρωποι έτρεχαν προς την έξοδο για να εκκενώσουν το κτίριο και ξαφνικά εμφανίστηκε ο εξαγριωμένος άγιος Βασίλης, βρίζοντας με την πιο χυδαία γλώσσα, ξεσκίζοντας το καπέλο του και τα λευκά ψεύτικα γένια του».


Μέσα στον πανικό που δημιουργήθηκε κατά την εκκένωση του κτιρίου, ο «κακός» Άγιος Βασίλης είπε στα παιδιά ότι δεν είναι ο αληθινός. 

Απαντώντας στα παράπονα που δημιουργήθηκαν από την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του, ο διοργανωτής του τοπικού φεστιβάλ απάντησε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος «βοήθησε στην άμεση εκκένωση του κτιρίου μετά την έναρξη του συναγερμού» ζητώντας ωστόσο συγγνώμη για την «έντονη» συμπεριφορά που εμφάνισε πάνω στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην επείγουσα εκκένωση του κτιρίου.

Με πληροφορίες από Skynews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM