Αυτή είναι η γυναίκα που ξαφνικά έγινε πλουσιότερη από την Beyonce-και μαντέψτε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε

Αυτή είναι η γυναίκα που ξαφνικά έγινε πλουσιότερη από την Beyonce-και μαντέψτε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε Facebook Twitter
3

Πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά γινόσασταν πιο πλούσιοι από την Βeyonce και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το Forbes αναφέρει πως ο άσος του ποδοσφαίρου κέρδισε σε ένα χρόνο 32 εκατ. δολάρια και πως η ντίβα της ποπ έχει περιουσία 305 εκατ. δολάρια, αλλά η 53χρονη νοσοκόμα από το Τσίκοπι είναι πλέον αρκετά πλουσιότερη.

Η Μέιβις Γουάντσικ είναι η μεγάλη και μοναδική νικήτρια του τζακ-ποτ του αμερικανικού λότο, αφού με έναν απλό λαχνό κέρδισε περισσότερα από 750 εκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε πριν λίγο η εταιρεία Powerball.


Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό όλων των εποχών που έχει μοιράσει το παιχνίδι σε έναν τυχερό.


Η νικήτρια, η Μέιβις Γουάντσικ, εμφανίστηκε το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου για να διεκδικήσει το βραβείο της. Λίγο νωρίτερα είχε παραιτηθεί από την δουλειά της.


"Ήθελα να τελειώνω μ' αυτό και μετά όλοι να με αφήσουν ήσυχη", είπε η γυναίκα που έχει δύο μεγάλα παιδιά, μια κόρη ηλικίας 31 ετών και έναν 26χρονο γιο. Τα τελευταία 32 χρόνια η Γουάντσικ εργαζόταν σε ένα νοσοκομείο στο Σπρίνγκφιλντ. "Τους τηλεφώνησα και τους είπα ότι δεν θα ξαναπάω", είπε χαρακτηριστικά.


Η Γουάντσικ έμαθε ότι κέρδισε όταν μια συνάδελφός της τής είπε να κοιτάξει τον λαχνό της την ώρα που σχολούσε από τη δουλειά της. "Της είπα: ξέρω ότι δεν θα είμαι εγώ, είναι όνειρο θερινής νυκτός", είπε, προσθέτοντας ότι "έπαθε σοκ" όταν κατάλαβε ότι κρατούσε στα χέρια της το μαγικό χαρτάκι.


Ο τυχερός λαχνός πουλήθηκε σε ένα παντοπωλείο στο Τσίκοπι, που απέχει περίπου 145 χιλιόμετρα από τη Βοστόνη. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σκοπεύει να δωρίσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα το βραβείο των 50.000 δολαρίων που θα λάβει επειδή πούλησε το νικηφόρο δελτίο.


Η Γουάντσικ αποφάσισε να σταματήσει να δουλεύει αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα ξοδέψει τα πολλά εκατομμύρια που έχει πλέον στη διάθεσή της.


Οι πιθανότητες να έχει ένας λαχνός και τους έξι αριθμούς που κερδίζουν είναι μία στα 292,2 εκατομμύρια. Από τις 10 Ιουνίου, όταν ένας άνδρας από την Καλιφόρνια κέρδισε 447,8 εκατομμύρια, δεν είχε βρεθεί νικητής στις κληρώσεις του Powerball.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM