Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών

Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών Facebook Twitter
1

 

Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών Facebook Twitter

Μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλη την Αυστραλία από πολίτες που αντιτίθενται στην απόφαση της κυβέρνησης να θανατώνονται καρχαρίες, πιθανούς «φονιάδες», που θα εντοπίζονται σε δημοφιλείς παραλίες της πολιτείας.

Η μαζικότερη από τις διαδηλώσεις έγινε στο Περθ, όπου συγκεντρώθηκαν 6 χιλιάδες άνθρωποι. «Πριν δέκα χρόνια, σε ανάλογες διαμαρτυρίες, είναι ζήτημα να έρχονταν μια χούφτα άνθρωποι. Τώρα έρχονται χιλιάδες. Νέοι, γέροι, γονείς και παιδιά. Κατανοούν πόσο σημαντικοί είναι οι καρχαρίες για το οικοσύστημά μας. Οι άνθρωποι αυτοί λένε πως ωκεανοί χωρίς καρχαρίες είναι πλανήτης χωρίς ανθρώπους. Πρέπει να τους δείξουμε τον σεβασμό που τους αξίζει» είπε ο επικεφαλής της οργάνωσης «Sea Shepherd», Jeff Hansen.

Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών Facebook TwitterH κυβέρνηση της Αυστραλίας θα διαθέσει 20 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία από τους καρχαρίες. Ήδη έχουν τοποθετηθεί 72 δολωμένα αγκίστρια κατά μήκος των δημοφιλών παραλιών και όποιος τα αφαιρέσει απειλείται με φυλάκιση.

Αυστραλία:O κόσμος διαδηλώνει υπέρ των καρχαριών Facebook Twitter


Σύμφωνα με το μέτρο της κυβέρνησης, κάθε καρχαρίας, μεγαλύτερος των τριών μέτρων, θα θανατώνεται αμέσως μόλις εντοπίζεται.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ