Αυστραλία: Αγρότισσα φροντίζει αρνάκια που εγκαταλείπουν οι μητέρες τους- Και τους φορά πουλόβερ (Βίντεο)

Αυστραλία: Αγρότισσα φροντίζει αρνάκια που εγκαταλείπουν οι μητέρες τους- Και τους φορά πουλόβερ (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Η Τρέισι Κρούγκερ είναι μια αγρότισσα στην Αυστραλία με χιλιάδες πρόβατα. Όμως, είναι η δουλειά που κάνει με μερικά αρνάκια έχει κάνει γνωστή τόσο την ίδια όσο και τα ζώα. 

Τα συγκεκριμένα αρνάκια φορούν πολύχρωμα πουλόβερ, καθώς είναι ζώα των οποίων τη φροντίδα αναλαμβάνει η αγρότισσα και φωτογράφος, όταν τα εγκαταλείπουν οι μητέρες τους. 

Αυστραλία: Αγρότισσα φροντίζει αρνάκια που εγκαταλείπουν οι μητέρες τους- Και τους φορά πουλόβερ (Βίντεο) Facebook Twitter

«Έχουμε μερικές χιλιάδες πρόβατα και την προβατίνα Μερίνο που δεν θα την λέγατε την καλύτερη μητέρα», δήλωσε στο BBC η Κρούγκερ. Κάποιες φορές, όταν ένα τέτοιο ζώο φέρει στον κόσμο δύο μικρά, εγκαταλείπει το ένα. 

Έτσι, η Κρούγκερ αναλαμβάνει αυτά τα ζώα και τα φροντίζει. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να τους βρει νέα μητέρα, γίνονται κατοικίδια. Για να τα κρατήσει ζεστά, τους φορά πουλόβερ για μωρά. 

«Βεβαίως όταν τα πρόβατα είναι έξω δεν χρειάζονται πουλόβερ, έχουν μία καλή ζεστή μητέρα. Αλλά όταν γίνονται κατοικίδια τους βάζω ένα πουλόβερ. Είναι επίσης εύκολο για μένα έτσι να ξεχωρίζω τα αρνάκια», εξήγησε. 

Η Τρέισι Κρούγκερ δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες και βίντεο με αυτά τα ζώα στα social media και τα αρνάκια με τα πουλόβερ απέκτησαν φαν σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των περσινών lockdown. 

«Ο κόσμος ένιωθε μοναξιά. Ήταν άνθρωποι από τη Νέα Υόρκη, Βρετανοί, άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Και τα μικρά μου αρνάκια με τα πουλόβερ τους, όπως και η διαδικασία της φροντίδας τους, έδωσε στον κόσμο πολύ χαρά», εξήγησε. 

Μάλιστα, τώρα οι followers της Κρούγκερ πλέκουν πουλόβερ για τα ζώα της. «Όταν έγιναν αρκετά δημοφιλή στα social media πήρα κάθε είδους τρελά, όμορφα πουλόβερ για τα μικρά μου», δήλωσε.  

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

odontiatros

Διεθνή / Πώς από έναν απλό πονόδοντο διαγνώστηκε με καρκίνο

Η περιπέτεια ενός άνδρα που δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού με οδοντίατρο στο βρετανικό σύστημα υγείας- με 800 άτομα στη λίστα αναμονής- και τελικά αναγκάστηκε να πληρώσει για τη διάγνωση και να προλάβει το μοιραίο
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ