Αθώος ο Απόστολος Γκλέτσος για το ξήλωμα στις μπάρες της εθνικής οδού

Αθώος ο Απόστολος Γκλέτσος για το ξήλωμα στις μπάρες της εθνικής οδού Facebook Twitter
5

Αθωώθηκε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος για το περίφημο ξήλωμα στις μπάρες της εθνικής οδού που είχε πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο του 2011.

Με την κίνησή του αυτή ήθελε οι πολίτες του δήμου να έχουν πρόσβαση στον παράδρομο οι δημότες της περιοχής χωρίς να αναγκάζονται να πληρώνουν διόδια.

Μαζί με τον Γκλέτσο αθωώθηκαν και άλλοι 9 κατηγορούμενοι. Πριν την έναρξη της δίκης είχε δηλώσει: "Κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα στο "σκαμνί"... Έκανα το καθήκον μου απέναντι στους δημότες μου.... Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις διόδια για να πας να ποτίσεις το χωράφι σου. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη".

Τώρα πια έχει κατασκευαστεί παρακαμπτήριος δρόμος και οι πολίτες του δήμου μπορούν να μετακινούνται χωρίς να πληρώνουν διόδια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΑΡΟΝΤΙΤΣΚΙ ΣΚΑΚΙ

Διεθνή / Σκάκι: Πώς οι ατεκμηρίωτες κατηγορίες σε βάρος του Ντάνιελ Ναροντίτσκι οδήγησαν στον θάνατό του

Ο Ντάνιελ Ναροντίτσκι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες μπλιτζ στον κόσμο - Ο θάνατός του, μετά τις κατηγορίες για απάτη από τον παιδικό του ήρωα, έφερε στην επιφάνεια βαθιά προβλήματα στο χώρο του σκακιού
LIFO NEWSROOM