Αστυνομική επιχείρηση για σύλληψη διαρρήκτη - Αποδείχθηκε πως ήταν ελάφι

Αστυνομική επιχείρηση για σύλληψη διαρρήκτη - Αποδείχθηκε πως ήταν ελάφι Facebook Twitter
0

Μία κάτοικος στην πόλη Λουφκιν του Τέξας κάλεσε την αστυνομία πιστεύοντας πως στο σπίτι τηες έχουν μπει διαρρήκτες. Τελικά ο «διαρρήκτης» ήταν ένα ελάφι.

Το πρωί της Πέμπτης η τοπική αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα που ανέφερε πως στο σπίτι της έχουν μπει διαρρήκτες. Η ίδια είχε ακούσει πριν λίγο μια τζαμαρία να σπάει και ήταν κλεισμένη στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της έχοντας μάλιστα πάνω της όπλο. 

Ένας αστυνομικός έφθασε στο σπίτι και πράγματι είδε ένα σπασμένο παράθυρο ενώ ακούγονταν και θόρυβοι. Πιστεύοντας πως όντως είναι μπροστά σε διάρρηξη ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις. Οι άλλοι αστυνομικοί που φθάνουν προχωρούν σε εκκλήσεις προς τον «διαρρήκτη», του ζητούν να βγει έξω και να παραδοθεί. 

Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί μπαίνουν μέσα στο σπίτι από το σπασμένο παράθυρο. Έχουν προτεταμένα τα όπλα τους, μάλιστα ένας από αυτούς κρατάει προστατευτική ασπίδα φοβούμενος προφανώς πως ο άγνωστος διαρρήκτης ήταν οπλισμένος. 

Λίγο αργότερα -και αφού οι αστυνομικοί συνεχίζουν να φωνάζουν εντολές- στο βίντεο διακρίνεται το ελάφι, εξίσου τρομαγμένο με τους αστυνομικούς. Τελικά κατάφεραν να το απομακρύνουν από το σπίτι, όχι όμως χωρίς δυσκολίες. 

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ