Αριζόνα: Είχε σε καταψύκτη 183 ζώα- Σκύλους, φίδια, πουλιά, κουνέλια, κάποια τα έβαλε εκεί ζωντανά

Αριζόνα: Είχε σε καταψύκτη 183 ζώα- Σκύλους, φίδια, πουλιά, κουνέλια, κάποια τα έβαλε εκεί ζωντανά Facebook Twitter
0

Ένας 43χρονος άνδρας στην Αριζόνα είχε βάλει σε καταψύκτη 183 σκύλους, κουνέλια, πουλιά και άλλα ζώα, κάποια από οποία τα κατέψυξε ενώ ήταν ακόμη ζωντανά. 

Ο Μάικλ Πάτρικ Τέρλαντ συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με 94 κατηγορίες για κακοποίηση ζώων. Μέσα στον καταψύκτη βρέθηκαν μεταξύ άλλων σκύλοι, χελώνες, σαύρες, πουλιά, φίδια, ποντίκια, αρουραίοι και κουνέλια. «Αρκετά από τα ζώα φαίνεται πως καταψύχθηκαν ζωντανά, λόγω της στάσης του σώματός τους», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας. 

Ο Τέρλαντ συνελήφθη την Τετάρτη και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης «τελικά παραδέχθηκε ότι έβαλε κάποια από τα ζώα στον καταψύκτη όταν ήταν ακόμη ζωντανά», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.

Ο καταψύκτης βρισκόταν σε σπίτι που νοίκιαζε παλιότερα ο Τέρλαντ στο Γκόλντεν Βάλεϊ της Αριζόνα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ανακάλυψε τα ζώα ενώ καθάριζε, αφότου ο 43χρονος και η σύζυγός του μετακόμισαν. 

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με μία γυναίκα η οποία κατήγγειλε τελικά το περιστατικό στις αρχές. Η συγκεκριμένη είπε στους αστυνομικούς πως είχε δώσει στον Τέρλαντ τα φίδια της, για εκτροφή, με τη συμφωνία να της τα επιστρέψει, αλλά αδυνατούσε να τον εντοπίσει για να τα πάρει πίσω. 

Με πληροφορίες από ΑP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ