Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου Facebook Twitter
1

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'. «Δόξα σοι ο θεός είμαι καθαρός. Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοσταθμό Active.

«O καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε επίσης ότι στις αρχές του ερχομένου Απριλίου θα μεταβεί στην Αγγλία όπου ειδικοί ιατροί θα επιληφθούν το θέμα του ποδιού του, για το οποίο βεβαιώνουν ότι θα γίνει πολύ καλύτερα.

Το σχόλιό του περί χαρακτήρα, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από μερίδα του τοπικού τύπου, με τη στήλη Βαρόμετρο του «Πολίτη» να γίνεται viral στα social media. 

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου Facebook Twitter

Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε και για την ανέγερση φοιτητικών εστιών από την κυπριακή Εκκλησία, επισημαίνοντας πως  «η Εκκλησία πάντοτε ενδιαφερόταν για την παιδεία, με αμείωτο ενδιαφέρον (...) Φώναξα αμέσως τον μηχανικό μας, τον ρώτησα για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον χώρο που διαθέτουμε στη Λεμεσό. Κάλεσα τον δήμαρχο Λεμεσού και τον μηχανικό του δημαρχείου, για να να μετέχουν στον σχεδιασμό της όλης υποδομής, ούτως ώστε ο μηχανικός να είναι γνώστης των σχεδίων και να εκδοθεί αμέσως η άδεια».

Όσον αφορά τον αριθμό των εστιών ανέφερε ότι «η αρχική σκέψη» ήταν για 200 εστίες, ενώ με την πρώτη μελέτη ο αριθμός αυξήθηκε στις 250 εστίες που θα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για τους φοιτητές.

Τόνισε δε ότι αφού ξεκινήσει η ανέγερση εστιών στη Λεμεσό, ακολούθως θα ξεκινήσουν οι μελέτες για ανέγερση εστιών και στη Λευκωσία.

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδια στη Διάσκεψη COP30 στη Βραζιλία – Αυτόχθονες εισέβαλαν στο συνεδριακό κέντρο του ΟΗΕ

Διεθνή / Επεισόδια στη Διάσκεψη COP30 στη Βραζιλία – Αυτόχθονες εισέβαλαν στο συνεδριακό κέντρο του ΟΗΕ

Η φετινή διάσκεψη είναι η πρώτη μετά από τρία χρόνια που πραγματοποιείται σε χώρα όπου ενθαρρύνονται οι ειρηνικές διαδηλώσεις και η συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ εξετάζει πάγωμα ομοσπονδιακής χρηματοδότησης στη Νέα Υόρκη μετά τη νίκη Μαμντάνι

Διεθνή / Ο Τραμπ εξετάζει πάγωμα ομοσπονδιακής χρηματοδότησης στη Νέα Υόρκη μετά τη νίκη Μαμντάνι

Η Νέα Υόρκη λαμβάνει περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως από ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, ποσό που αντιστοιχεί στο 8,3% του δημοτικού προϋπολογισμού και αφορά κυρίως προγράμματα παιδείας, στέγασης και κοινωνικής πρόνοιας
LIFO NEWSROOM
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Τι σηματοδοτεί η άφιξη του μεγαλύτερου αεροπλανοφόρου στον κόσμο στη Λατινική Αμερική

Το αεροπλανοφόρο, το πιο προηγμένο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, μεταφέρει μεταξύ άλλων τέσσερις μοίρες μαχητικών αεροσκαφών και συνοδεύεται από τρία πυραυλοφόρα αντιτορπιλικά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εν τω μεταξύ, άνοιξα το άρθρο σε πολύ triggered κατάσταση γιατί ο τίτλος πρόβαλε ένα πιο απότομο χαρακτήρα στο αποφθεγμα... απ την πρώτη φράση κιόλας "ο καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα" κατάλαβα ότι απλά πρόκειται για κακό αστείο τυπου: χωρισαμε λογω ασυμφωνίας χαρακτήρων!Έλεος ρε παιδιά, ζήτημα απ'το τιποτα!