Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου Facebook Twitter
1

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'. «Δόξα σοι ο θεός είμαι καθαρός. Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοσταθμό Active.

«O καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε επίσης ότι στις αρχές του ερχομένου Απριλίου θα μεταβεί στην Αγγλία όπου ειδικοί ιατροί θα επιληφθούν το θέμα του ποδιού του, για το οποίο βεβαιώνουν ότι θα γίνει πολύ καλύτερα.

Το σχόλιό του περί χαρακτήρα, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από μερίδα του τοπικού τύπου, με τη στήλη Βαρόμετρο του «Πολίτη» να γίνεται viral στα social media. 

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου Facebook Twitter

Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε και για την ανέγερση φοιτητικών εστιών από την κυπριακή Εκκλησία, επισημαίνοντας πως  «η Εκκλησία πάντοτε ενδιαφερόταν για την παιδεία, με αμείωτο ενδιαφέρον (...) Φώναξα αμέσως τον μηχανικό μας, τον ρώτησα για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον χώρο που διαθέτουμε στη Λεμεσό. Κάλεσα τον δήμαρχο Λεμεσού και τον μηχανικό του δημαρχείου, για να να μετέχουν στον σχεδιασμό της όλης υποδομής, ούτως ώστε ο μηχανικός να είναι γνώστης των σχεδίων και να εκδοθεί αμέσως η άδεια».

Όσον αφορά τον αριθμό των εστιών ανέφερε ότι «η αρχική σκέψη» ήταν για 200 εστίες, ενώ με την πρώτη μελέτη ο αριθμός αυξήθηκε στις 250 εστίες που θα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για τους φοιτητές.

Τόνισε δε ότι αφού ξεκινήσει η ανέγερση εστιών στη Λεμεσό, ακολούθως θα ξεκινήσουν οι μελέτες για ανέγερση εστιών και στη Λευκωσία.

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM
Ρόμαν Αμπράμοβιτς: 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea θα μεταφερθούν σε ταμείο για την Ουκρανία

Διεθνή / Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφέρει 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea σε ταμείο για την Ουκρανία

Ο Στάρμερ δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα του Ρώσου ολιγάρχη
THE LIFO TEAM
Νότια Αφρική DJ Δολοφονία

Διεθνή / Δολοφονήθηκε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ

Yλικό από κάμερες ασφαλείας φέρεται να καταγράφει έναν άνδρα με ράστα, ντυμένο με στολή που έμοιαζε με στολή εταιρείας ασφαλείας, να πυροβολεί το θύμα πριν τραπεί σε φυγή
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Κλειστό και σήμερα το μουσείο - Παρατείνεται η απεργία των εργαζομένων

Διεθνή / Λούβρο: Κλειστό «εν μέρει» το μουσείο παρά την παράταση της απεργίας των εργαζομένων

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κάνουν λόγο για μια ολοένα και μεγαλύτερη λίστα προβλημάτων, που περιλαμβάνει χρόνια υποστελέχωση, φθορές στις υποδομές, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Εν τω μεταξύ, άνοιξα το άρθρο σε πολύ triggered κατάσταση γιατί ο τίτλος πρόβαλε ένα πιο απότομο χαρακτήρα στο αποφθεγμα... απ την πρώτη φράση κιόλας "ο καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα" κατάλαβα ότι απλά πρόκειται για κακό αστείο τυπου: χωρισαμε λογω ασυμφωνίας χαρακτήρων!Έλεος ρε παιδιά, ζήτημα απ'το τιποτα!