Αποκάλυψε στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος: η αντίδρασή τους θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία

0

Στις 27 Ιουλίου, ο 18χρονος Alejandro Rodriguez πήρε την απόφαση να αποκαλύψει στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Προτίμησε να το κάνει τηλεφωνικά, βιντεοσκοπώντας τη στιγμή, προφανώς για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. 

«Δε με νοιάζει αν είσαι ομοφυλόφιλος. Δε με νοιάζει καθόλου. Τουναντίον», ακούγεται να του λέει η μητέρα του και συνεχίζει, κάνοντας τον νεαρό να ξεσπάσει σε λυγμούς, ζητώντας συγνώμη...

«-Για ποιο πράγμα;! Γιατί κλαις;»

«- Γιατί είχα δει σε κάποια βίντεο παιδιά που αποκάλυψαν ότι είναι γκέι στους γονείς τους και εκείνοι σταμάτησαν να τα αγαπούν»

«- Αυτό είναι απαίσιο. Δεν το σκέφτηκες αυτό για εμάς, ναι;».

Το ακουστικό πήρε τότε ο πατέρας του νεαρού. 

«Είσαι ίσος με τα υπόλοιπα παιδιά μας. Και σ' αγαπάμε! Καθόλου δεν μας νοιάζει αν είσαι γκέι ή όχι. Είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Το ακούς; Ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Μη σε επηρεάζει αυτό. Δεν θέλουμε να νιώθεις πίεση από αυτό. Σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε σε οτιδήποτε αποφασίσεις να κάνεις στη ζωή σου! Σ' αγαπάμε τόσο πολύ! Μας κάνει να υποφέρουμε που έστω και για λίγο σκέφτηκες ότι θα σταματούσαμε να σ' αγαπάμε εξαιτίας αυτού, ναι; 

Όχι, γιε μου! Είμαστε περήφανοι για 'σένα γιατί είσαι καλός άνθρωπος και σπουδαίος φοιτητής». 

Σε κάποιες στιγμές ακούγονται και οι δύο γονείς του μαζί να του μιλούν ενθαρρυντικά, ενώ η μητέρα του του αποκαλύπτει ότι το υποψιαζόταν, αλλά αυτό δεν την έκανε στιγμή να πιστεύει ότι δεν είχε απέναντι της ένα φυσιολογικό παιδί. Για την ιστορία, ο Alejandro  φρόντισε να αναρτήσει αυτό το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Το βίντεο προβλήθηκε περισσότερες από 2εκ. φορές μέχρι στιγμής, έχει 39.000 αναδημοσιεύσεις και 148.000 likes. Ο νεαρός στο συγκινητικό μήνυμα με το οποίο το συνόδευσε έγραψε ότι αγαπά και ευχαριστεί τους γονείς του, αλλά και όλους όσοι τον στήριξαν σ' αυτό το δύσκολο ταξίδι του μέχρι το coming out και την αποδοχή του από τους άλλους.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ