Αντζελίνα Τζολί: Στο φως το φορτισμένο συγκινησιακά email που έστειλε στον Μπραντ Πιτ για το οινοποιείο τους

Αντζελίνα Τζολί: Στο φως το φορτισμένο συγκινησιακά email που έστειλε στον Μπραντ Πιτ για το οινοποιείο τους Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ενώ η νομική μάχη μεταξύ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ συνεχίζεται ένα email που έγραψε η 47χρονη ηθοποιός στον πρώην σύζυγό της τον Ιανουάριο του 2021, επανεμφανίστηκε στο TikTok. 

O χρήστης του TikTok, με το όνομα @magshrts1 δημοσίευσε διαφάνειες που δείχνουν το περιεχόμενο του email, το οποίο επιβεβαίωσε το Entertainment Tonight ότι περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Το μήνυμα ξεκινά με την Τζολί να λέει ότι γράφει όσα θέλει να πει «για να μην συγκινηθεί». Στη συνέχεια, αναφέρει λεπτομερώς την απόφασή της να πουλήσει το Οινοποιείο Chateau Miraval, στο οποίο ο Πιτ ήταν εν μέρει ιδιοκτήτης.

«Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμά μας σπίτι και εκεί όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλακέτα στη μνήμη της μητέρας μου», έγραψε η Τζολί, αναφερόμενη στα μικρότερα παιδιά τους. 

«Ένα μέρος που έδινε την υπόσχεση του τι θα μπορούσε να είναι, εκεί που πίστευα ότι θα γεράσω. Ακόμη και τώρα είναι αδύνατο να τα γράψω αυτά χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό το μέρος, όπως ήταν πριν από μια δεκαετία» έγραψε η Τζολί.

Συνέχισε στο ίδιο πνεύμα, γράφοντας πως «Αλλά είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας - και μια επιχείρηση που αφορά στο αλκοόλ», συνέχισε η Τζολί, αναφερόμενη στον αγώνα του Πιτ με το ποτό.

«Ήλπιζα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι που θα μας κρατούσε ενωμένους και θα βρίσκαμε φως και γαλήνη. Τώρα καταλαβαίνω πώς με ήθελες πραγματικά εκτός της επιχείρησης και πιθανότατα θα χαρείς με αυτό το email»

Η Τζολί συνέχισε γράφοντας ότι έχει δει πολλές αλόγιστες συμπεριφορές, «χρήματα που ξοδεύονται με τρόπους που δεν θα είχα εγκρίνει και έχεις λάβει αποφάσεις για τις οποίες δεν ζητήθηκε η γνώμη μου» τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σημείωσε δε, στο mail ότι έχει πληγωθεί από αποφάσεις που δείχνουν ότι δεν υπάρχει διάθεση για να μοιραστεί η επιχείρηση ή να την αλλάξουν ουσιαστικά «σε κάτι που θα είναι πιο υγιές για τα παιδιά μας».

«Με αναστάτωσε η πρόσφατη είδηση που κυκλοφόρησε για την πώληση (του αλκοόλ). Το βρίσκω ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά. Μου θύμισε επώδυνες στιγμές» συνέχισε, γράφοντας ότι νιώθει πως «δεν μπορεί να εμπλακεί, δημόσια ή ιδιωτικά, σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν η συμπεριφορά με βάση το αλκοόλ ήταν αυτή που έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας».

Η Τζολί συνέχισε λέγοντας ότι «η επιχείρηση έχει, επομένως, ξεπεράσει το σημείο εκείνο όπου θα μπορούσα με οποιονδήποτε τρόπο να είμαι μέλος της, ηθικά και για το καλό της οικογένειάς μας».

Συνέχισε δε με λεπτομέρειες που ανέφεραν πως υπάρχουν «δύο δρόμοι»: η μία επιλογή είναι μία εξ΄ ολοκλήρου «πώληση » κάτι που όπως λέει θα υποστήριζε πλήρως προκειμένου να απομακρυνθεί από αυτό το δύσκολο και οδυνηρό κεφάλαιο της ζωής μας».

«Η εναλλακτική είναι μια πλήρης εξαγορά του μεριδίου μου στην ιδιοκτησία και την επιχείρηση από σένα, την οικογένεια Perrin ή τους συνεργάτες σου», έγραψε. 

«Με όποιον από τους δύο τρόπους, πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε για να θεραπευθούμε και να επικεντρωθούμε στην οικογένειά μας και πού μπορούμε να έχουμε θετικές σχέσεις. Και να το κάνουμε γρήγορα».

Στη συνέχεια, η Τζολί αναφέρθηκε στο περιστατικό με το αεροπλάνο του 2016, στο οποίο προηγουμένως ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ υπήρξε επιθετικός με τα παιδιά τους.

Η Τζολί ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Πιτ της «έριξε μπύρα» και «έβαζε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Τον ίδιο μήνα που συνέβη το περιστατικό σύμφωνα με την ίδια, προχώρησε και σε αίτηση διαζυγίου.

«Δεν μπορώ να αρχίσω να εκφράζω πόσο στενάχωρο είναι για μένα που πρέπει να φτάσω σε αυτό το σημείο. Το όνειρό σου  για τη σχέση σου  με την επιχείρηση και το αλκοόλ είναι καθαρά δικό σου και το έχεις καταστήσει οδυνηρά σαφές.

»Μακάρι να είσαι καλά με την επιχείρηση, και ειλικρινά ελπίζω ότι τα παιδιά θα αισθανθούν διαφορετικά για το Miraval όταν μεγαλώσουν και θα σε επισκεφτούν εκεί. Αλλά το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016, και όλα όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια το επιβεβαίωσαν δυστυχώς».

Νωρίτερα φέτος, η Τζολί πούλησε το Οινοποιείο Chateau Miraval στον Ρώσο ολιγάρχη Yuri Shefler, κάτι που οδήγησε τον Πιτ να υποβάλλει μήνυση.

Ο Πιτ αναγνώρισε ότι η πρώην σύζυγός του έβαλε το 40% της τιμής αγοράς των 28,4 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ισχυρίστηκε ότι αυτός ήταν που έκανε το οινοποιείο επιτυχημένο. 

Ο Πιτ ισχυρίζεται επίσης ότι σύμφωνα με τους όρους του διαζυγίου τους το 2019, αυτός και η Τζολί είχαν «αμοιβαία κατανόηση» ότι κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να πουλήσει το μερίδιό του στο οινοποιείο χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία της Τζολί, Nouvel, κατέθεσε μήνυση 250 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του Πιτ, υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός διεξήγαγε έναν «εκδικητικό πόλεμο» σε μια προσπάθεια για τον έλεγχο του οινοποιείου. 

Με πληροφορίες του ΕΤ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ