Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: «Τέλος» στη δικαστική διαμάχη των 350 εκατ.$- Τι συμφώνησαν

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: «Τέλος» στη δικαστική διαμάχη των 350 εκατ.$- Τι συμφώνησαν Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Αν και το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ δεν υπήρξε ποτέ «βελούδινο», εν τέλει αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τη τελευταία διαμάχη που αφορά 350 εκατ. δολάρια. 

Όλα ξεκινούν πριν από περίπου 15 μέρες, όταν η Nouvel, μια εταιρεία μέσω της οποίας η Αντζελίνα Τζολί κατείχε προηγουμένως μερίδιο στο γαλλικό οινοποιείο που είχε αποκτήσει από κοινού με τον Μπραντ Πιτ, ανέφερε σε έγγραφα που κατέθεσε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, ότι της οφείλονται περισσότερα από 350 εκατ. δολάρια από τον πρώην συζυγό της και τους συνεργάτες του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, έγγραφα που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο αποδεικνύουν πως οι δύο πλευρές έχουν διάθεση να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά. Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε μάλιστα, πρόθυμη να συμμετάσχει σε μία διάσκεψη με τον πρώην σύζυγό της, με σκοπό να διευθετηθεί η κατάσταση.

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Ο γάμος στο οινοποιείο και η κόντρα για το κτήμα

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το Chateau Miraval, ένα κτήμα 1.300 στρεμμάτων στη νότια Γαλλία, το 2008.

Το 2013 δημιούργησαν εκεί ένα οινοποιείο με την οικογένεια Perrin, κορυφαίους παραγωγούς βιολογικού κρασιού. Το ζευγάρι μάλιστα παντρεύτηκε στο κτήμα το 2014. Το αρχοντικό των 35 δωματίων περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους, σιντριβάνια, υδραγωγεία, λίμνη, παρεκκλήσι και αμπελώνα. 

Η επιχείρηση σημείωσε αμέσως κέρδη, ενώ το 2022 αυτά εκτοξεύτηκαν στα 22 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, το 2016, μετά από ένα περιστατικό μεταξύ του Μπραντ Πιτ, της Αντζελίνα Τζολί και των παιδιών τους σε ένα αεροπορικό ταξίδι από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια, η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. 

Από τότε υπάρχουν διαφωνίες τόσο για την επιμέλεια των παιδιών, όσο και για την περιουσία τους. Το 2022 ο Πιτ ξεκίνησε νομικές ενέργειες εναντίον της Τζολί επειδή πούλησε το μερίδιό της στο Chateau Miravel στον Ρώσο ολιγάρχη Σέφλερ. Ήλπιζε να το εξαγοράσει ο ίδιος και τώρα επιδιώκει να ακυρωθεί η πώληση. 

Οι δικηγόροι του Nouvel ισχυρίζονται πως ο Μπραντ Πιτ έχει «επινοήσει ένα μέχρι στιγμής, επιτυχημένο σχέδιο για την κατάληψη του de facto ελέγχου του Chateau Miraval». Δεν είναι σίγουρο ότι εν τέλει η σκέψη να τα βρουν εξωδικαστικά, σημαίνει απαραίτητα «λευκός καπνός» στην πολυτάραχη σκέψη τους. 

Με πληροφορίες από Daily Mail


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Μήπως ο τίτλος του δούκα του Γιορκ είναι καταραμένος;

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Μήπως ο τίτλος του δούκα του Γιορκ είναι καταραμένος;

Ο πρίγκιπας Άντριου δεν είναι ο πρώτος δούκας του Γιορκ που βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου - Αποκεφαλισμοί, προδοσίες και άσχημες ειδήσεις έχουν σημαδέψει την ιστορία του τίτλου
LIFO NEWSROOM
Σεξουαλική παρενόχληση, κατάχρηση εξουσίας και συγκάλυψη: Η Αγγλικανική Εκκλησία βυθίστηκε στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας της

Διεθνή / Σεξουαλική παρενόχληση, κατάχρηση εξουσίας και συγκάλυψη: Η Αγγλικανική Εκκλησία βιώνει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας της

Ο αρχιεπίσκοπος Στίβεν Γουντ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ η Αγγλικανική Εκκλησία της Βόρειας Αμερικής βυθίζεται σε κρίση εμπιστοσύνης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ισραήλ πως θα χάσει την υποστήριξη των ΗΠΑ, εάν προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη

Διεθνή / Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ισραήλ πως θα χάσει την υποστήριξη των ΗΠΑ, εάν προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη

«Αυτό δεν θα συμβεί. Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες», απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ερώτηση σχετική με την προσάρτηση της περιοχής από το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Η εταιρεία πίσω από τον ανελκυστήρα της ληστείας του Λούβρου κάνει καμπάνια με χιούμορ

Διεθνή / Λούβρο: Η εταιρεία πίσω από το αναβατόριο της ληστείας κάνει καμπάνια με χιούμορ

«Ήταν προφανές ότι επρόκειτο για εγκληματική πράξη, αλλά όταν διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αρχίσαμε να αστειευόμαστε και να σκεφτόμαστε σλόγκαν», δήλωσε η υπεύθυνη marketing της εταιρείας
LIFO NEWSROOM
Σαρκοζί δέχεται απειλές θανάτου στη φυλακή Λα Σαντέ - Έρευνα μετά τη διαρροή βίντεο

Διεθνή / O Σαρκοζί δέχεται απειλές θανάτου στη φυλακή Λα Σαντέ - Έρευνα μετά τη διαρροή βίντεο

Μετά τις απειλές, οι αρχές αποφάσισαν να ενισχύσουν την προστασία του Σαρκοζί, τοποθετώντας δύο αστυνομικούς φρουρούς σε γειτονικά κελιά καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής του
LIFO NEWSROOM