Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης επειδή πωλούσε τηγανητές ακρίδες μέσα σε αεροπλάνο

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης επειδή πωλούσε τηγανητές ακρίδες μέσα σε αεροπλάνο Facebook Twitter
Pixabay
0

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης είναι ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να πουλά τηγανητές ακρίδες μέσα σε αεροσκάφος της Ugandan Airlines.

Μαζί του κατηγορείται και ένας ακόμα άνδρας που κινηματογραφούσε το περιστατικό.

Ο Mubiru Paul και ο Hajib Kiggundu συνελήφθησαν τη Δευτέρα κατά την άφιξή τους από το Ντουμπάι και τους απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες, για ενόχληση, άρνηση να ακολουθήσουν τις οδηγίες του πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας και πράξεις αμέλειας, που ενδέχεται να προκαλέσουν εξάπλωση μιας μολυσματικής ασθένειας.

Η κατηγορία για τη διάδοση μιας μολυσματικής ασθένειας επισύρει ποινή φυλάκισης έως και επτά ετών, αναφέρει η Daily Monitor.

Ο εθνικός αερομεταφορέας Uganda Airlines καταδίκασε την «απείθαρχη» συμπεριφορά του άνδρα ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι άτομα από το προσωπικό τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Ωστόσο, η Uganda Airlines δήλωσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προσθέσει την τοπική λιχουδιά στο μενού της κατόπιν αιτήματος των επιβατών.

Σημείωσε δε, ότι οι επιβάτες ήταν ενθουσιασμένοι μετά από μία περίοδο με ελλείψεις στους αριθμούς των ακρίδων στην Ουγκάντα.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουδάν: Συνεχίζονται πάνω από έναν χρόνο οι βίαιες συγκρούσεις

Διεθνή / «Έπρεπε να μείνουμε κρυμμένοι, χωρίς νερό ή φαγητό και υπό συνεχή απειλή»

Ένα μέλος του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μοιράζεται την πραγματικότητα της ζωής στην El Geneina του Σουδάν, την πραγματικότητα ενός πολίτη που έχει παγιδευτεί στη σκληρή σύγκρουση.
THE LIFO TEAM