ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ανησυχούν για τον Ροναλντίνιο: «Πίνει από το πρωί και σταματά το επόμενο»

Ανησυχούν για τον Ροναλντίνιο: «Πίνει από το πρωί και σταματά το επόμενο» Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ροναλντίνιο πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τη περυσινή σύλληψή του στην Παραγουάη και τον θάνατο της μητέρας του από κορωνοϊό τον Φεβρουάριο.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι του κύκλου του ανησυχούν για την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. «Κάθε μέρα είναι ένα πάρτι», αποκάλυψαν φίλοι του «Ρόνι» στη βραζιλιάνικη εφημερίδα Extra, προσθέτοντας:

«Αρχίζει από το πρωί να πίνει βότκα, ουίσκι, τζιν και σταματά να πίνει το επόμενο πρωί. Παρατηρήσαμε ότι έγινε πιο έντονο μετά το θάνατο της μητέρας του. Είχε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αρκετοί φίλοι του από το Ρίο πήγαν εκεί επειδή αισθάνεται πολύ μοναχικός σε αυτό το τεράστιο μέρος όπου ζει».

Ο διάσημος Βραζιλιάνος ζει σε ένα «φρούριο» με όλα όσα χρειάζεται, ωστόσο η γενναιοδωρία σε φίλους του, έχει αρχίσει να του δημιουργεί προβλήματα.

«Όμως δεν είναι όλοι αληθινοί φίλοι και βλέπω ότι έχει γίνει μεγάλη ζημιά σε αυτόν». Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται ότι ένα από τα άτομα εμπιστοσύνης του, η Τζέσικα Κάστρο, «ανεβάζει» περιστασιακά φωτογραφίες των πάρτι του Ροναλντίνιο στα social media.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Διεθνή / Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ σχολίασε ότι ο Φάρατζ είναι «απολύτως λάθος» και εκτίμησε ότι με αυτό τον τρόπο εκθέτει την ασφάλεια της Βρετανίας και των συμμάχων της σε κίνδυνο
NEWSROOM