LIVE!

Ανήλικοι παρέμεναν κοντά στο νεκρό πατέρα τους

Ανήλικοι παρέμεναν κοντά στο νεκρό πατέρα τους Facebook Twitter
3

Τρία παιδιά ηλικίας 4, 9 και 11 ετών παρέμειναν για περισσότερο από μια μέρα στο σπίτι μόνα τους δίπλα στο νεκρό πατέρα τους που πέθανε ξαφνικά, σε ένα μικρό χωριό στη Λορένη της Γαλλίας, χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν υπό τον φόβο ότι θα τα χωρίσουν.

Η μητέρα τους έχει εγκαταλείψει την οικογένεια εδώ και έξι μήνες, χωρίς να έχει εμφανιστεί από τότε.

Ένα από τα παιδιά εμπιστεύτηκε την επόμενη ημέρα στον δάσκαλο του το θάνατο του 46χρονου πατέρα, το πιθανότερο από καρδιακή ανακοπή.

Το παιδί εξήγησε στο δάσκαλο ότι δεν είχε καλέσει κανέναν γιατί φοβόταν ότι θα το χωρίσουν από τις αδελφές του. Τελικά, αφού η μητέρα δεν εμφανίστηκε, τα παιδιά δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες χωρίς να χωριστούν, σύμφωνα με την εισαγγελία.  

Η οικογένεια δεν ήταν γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες, και το σπίτι ήταν καλά συντηρημένο. "Δεν υπήρχε κανένα σημάδι κοινωνικής δυστυχίας," παρατήρησε ο εισαγγελέας.

Όσο για τη μητέρα, η αστυνομία απηύθυνε νέα έκκληση και έδωσε τηλέφωνα για να επικοινωνήσει μαζί της, χωρίς ως τώρα κανένα αποτέλεσμα.

3

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενέδρα Τραμπ στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής: Νέο «σόου» μπροστά στις κάμερες

Διεθνή / Η ενέδρα Τραμπ στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής: Νέο «σόου» μπροστά στις κάμερες

Ο Τραμπ έκανε ακόμη και προβολή βίντεο στον φιλοξενούμενό του, μιλώντας με αβάσιμους ισχυρισμούς περί δολοφονιών των λευκών στην Αφρική, ενώ δεν απέκλεισε «γενοκτονία» εις βάρος τους
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Διεθνή / Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Ο πρόεδρος Ραμαφόσα, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, επεσήμανε ότι η Νότια Αφρική είναι μια δημοκρατία όπου η ελευθερία έκφρασης είναι κατοχυρωμένη
LIFO NEWSROOM